Retourvluchten naar Tel Aviv, Israël

Vlieg zeer voordelig naar Tel Aviv

  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 13.01.20 tot 25.01.20
P.p. vanaf € 30,-

Ben je in voor een stedentrip, maar dan wel heel bijzonder? Ik heb retourtickets naar Tel Aviv, Israël voor maar €30! Ga een lang weekend weg voor een schijntje en ontdek hoe bijzonder deze stad is. Je vliegt vanaf Brussel Charleroi. Deze luchthaven bereik je eenvoudig vanaf treinstation Brussel Zuid/Midi. Er zijn meerdere vertrekdata mogelijk, dus kijk snel onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag.

Vliegtickets Israël

Met deze vliegtickets vlieg je eenvoudig vanaf Charleroi naar Tel Aviv. De luchthaven van Charleroi lijkt ver weg, maar is eenvoudig te bereiken vanaf het treinstation van Brussel Midi/Zuid. Vanaf hier gaat er een bus die je direct naar de luchthaven brengt. De vliegtickets zijn beschikbaar in januari. In deze periode is het in Tel Aviv niet zo extreem warm, maar erg aangenaam rond de 20 graden. Let op: deze deal is exclusief hotel. Kijk in mijn hotelzoeker voor de accomodatie die het beste bij jou past.

Tel aviv

Stedentrip Tel Aviv

Op een kleine vijf uur vliegen vanaf België ligt een van de meest liberale steden van het Midden-Oosten; Tel Aviv. Ook in de Nederlandse winter is het hier erg aangenaam en Tel Aviv is dan ook een super bestemming voor een stedentrip of strandvakantie. Hip en trendy zijn woorden die erg bij Tel Aviv passen. Daarnaast is er een geweldig uitgaansleven en staat Tel Aviv bekend als de stad van de vrijheid. Ga relaxen op het strand, geniet van de restaurants en leer meer over de cultuur van de stad en het land. Wat heel erg leuk is om te doen, is een fietstour langs de verschillende hoogtepunten in de stad zoals de boulevard en het oude treinstation. Ook de haven is een leuke tussenstop. Dit is een stedentrip, maar dan nét even anders dan alle andere stedentrips. Dit is Israël!

screenshot van de deal

tel aviv