Wenen, the city of music, wacht op jou! Vliegtickets naar deze geweldige stad zijn nu maar €16 retour! Ga op stedentrip naar de stad van Mozart en Beethoven en bezoek de prachtige binnenstad. Vliegtickets zijn het goedkoopste vanaf Eindhoven. Bezoek Wenen in de winter en maak je op voor een super romantische stedentrip!

Stedentrip Wenen

Het romantische Wenen heeft voor een stedentrip ontzettend veel te bieden. De binnenstad heeft een enorme hoeveelheid aan musea, paleizen, parken en pleinen. De binnenstad is zelfs zo bijzonder, dat het onderdeel uitmaakt van de UNESCO werelderfgoedlijst. Bezoek de beroemde Stephansdom of ga in het reuzenrad bij het prater. Wenen heeft teveel bezienswaardigheden om op te noemen. Bezoek daarom deze stad zelf en ervaar de historische stad voor een prikkie.

Wenen stedentrip

Vliegtickets Wenen

Voor €16 vlieg je al naar het mooie Wenen vanaf Eindhoven. Er zijn zeer veel vertrekdata mogelijk, dus kijk onder reisdata voor de vele verschillende opties. Let op, deze deal is exclusief hotel. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelzoeker of via Airbnb. Met wie bezoek jij deze schitterende stad?

screenshot van de deal

Wenen