Direct vliegen naar Wenen!

Vluchten vanaf Brussel Charleroi of Eindhoven

Holidayguru tipt 23.05.20 tot 27.05.20
P.p. vanaf € 19,-

Vlieg spotgoedkoop naar de hoofdstad van Oostenrijk met deze directe retourtickets voor slechts €19! Je vliegt het voordeligst naar Wenen vanaf Brussel Charleroi of Eindhoven. Ontdek de stad van Mozart en Beethoven en natuurlijk de Wiener schnitzel!

Stedentrip Wenen

Het romantische Wenen heeft voor een stedentrip ontzettend veel te bieden. De binnenstad heeft een enorme hoeveelheid aan musea, paleizen, parken en pleinen. De binnenstad is zelfs zo bijzonder, dat het onderdeel uitmaakt van de UNESCO werelderfgoedlijst. Bezoek de beroemde Stephansdom of ga in het reuzenrad bij het prater. Wenen heeft teveel bezienswaardigheden om op te noemen. Bezoek daarom deze stad zelf en ervaar de historische stad voor een prikkie.

Wenen stedentrip

Vliegtickets Wenen

Voor €19 vlieg je al naar het mooie Wenen vanaf Brussel Charleroi en Eindhoven. Er zijn zeer veel vertrekdata mogelijk, dus kijk onder reisdata voor de vele verschillende opties. Let op, deze deal is exclusief hotel. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelzoeker of via Airbnb. Met wie bezoek jij deze schitterende stad?

screenshot van de deal

Screenshot deal