Gisteren vertelde ik je al dat KLM een sale heeft met vertrek vanuit Amsterdam. Vanochtend zie ik dat KLM een veel betere sale heeft vanuit Dusseldorf. Zo boek je tickets naar Dubai voor maar €329, Beijing voor maar €396 en New York voor maar €479.  Je kunt dus veel geld besparen als je flexibel kunt en wilt zijn.

Let er wel op dat je ook echt vanuit Dusseldorf moet vliegen. Je kunt niet zomaar in Amsterdam opstappen omdat je ticket word gezien als 1 vlucht vanuit Dusseldorf naar je eindbestemming. En zit je in Dusseldorf niet in het vliegtuig dan word je ticket geannuleerd. (En dat zou jammer zijn) Maar gelukkig kun je per auto of per NSHispeed super makkelijk naar Dusseldorf komen.

Hoe boek je? Je kunt deze tickets gewoon via de Nederlandse KLM website boeken. (Dus je kunt makkelijk met ideal betalen) Je geeft gewoon aan de je vanuit Dusseldorf wilt vertrekken naar bijvoorbeeld Dubai en de reisperiode laat je staan op wat er al staat (Tussen nu en 2015) en het systeem al dan automatisch je de goedkope data laten zien. Wacht niet te lang met boeken want New York kunt je alleen vandaag tegen deze prijs boeken en de andere bestemmingen zijn ook maar voor een korte periode boekbaar.

Artikelbild_Peking_verbotene_Stadt_forbidden_City-748x498_mini

Hier ga je naar deze KLM deal

KLM DUS Beijing screenshot

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)