De wereldealweken zijn voorbij maar KLM heeft alweer een nieuwe sale lopen.  Deze keer is het de ”Wereldsteden Sale” waarbij als je graag met KLM vliegt en graag non stop vliegt je voor een goede prijs nu je ticket kunt kopen. Zo heb je bijvoorbeeld al New York voor maar  €499 en zelfs Tokio ook voor  €499 en nog heel veel andere steden.

Belangrijk is wel dat je minimaal met zijn 2-en moet vliegen. Dus als je maar 1 ticket wilt boeken dan zul je deze prijzen niet vinden. Verder is het belangrijk om te weten dat je kunt boeken tot en met 14 februari (sommige bestemmingen kun je ook nog wat langer boeken)  en dat de reisperiode per continent verschilt. Zo kun je bijvoorbeeld voor de bestemmingen in het Midden Oosten reizen tot en met juni. Al met al een goede deal met KLM vanaf Amsterdam. Dus wacht niet te lang, boek je ticket met KLM en ik wens je alvast veel vlieg plezier.

Artikelbild_Fluege_Flugzeug_Sonnenuntergang

Hier ga je naar deze deal

KLM sale wereldsteden

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)