Alle Indonesië fans opgelet. Ik heb zojuist een mega geweldige ticket deal gevonden naar Jakarta. Er zijn 2 redenen waarom deze deal super spectaculair is. Als 1e het feit dat je met Emirates vliegt van en naar Amsterdam en ten 2e omdat je kunt vliegen deze zomer in juli, augustus en september. Dus perfect voor je zomer vakantie.

Emirates heeft op dit moment een geweldig all in tarief vanuit Amsterdam met oa de airbus A380 naar Jakarta voor maar 542. Je kunt vertrekken op heel veel data. Het ding is: Je kunt dit ticket alleen boeken bij een reisaanbieder buiten Europa. Zelfs snap ik dit niet niet zo goed, want welke amerikaan gaat er nu een ticket vanuit Amsterdam naar Jakarta boeken? .. maar goed.. Belangrijk is dat ik deze deal heb gevonden en natuurlijk ook gelijk met jou deel. Je kunt deze deal namelijk boeken op de website van Orbitz.com. (Orbitz is de eigenaar van oa Ebookers en 1 van de grootste online reisbureaus ter wereld)

Voorbeeld data voor een 14 daagse reis:

Juli : 1,2,3,7,8,9,14,15,16,17,22,23,25,27,29,30 en 31
Augustus: Je kunt elke dag vertrekken voor dit tarief
September: Je kunt elke dag vertrekken voor dit tarief

Dus voor geweldige 542 heb je je vlucht naar Jakarta waar je daarna natuurlijk door zou kunnen reizen naar oa Bali of Java. Een geweldig hotel boek je snel en makkelijk hier.

Artikelbild_Bali_Indonesien_Pura_Ulun_Danu_temple_Beratan-748x497_mini

Hier ga je naar deze deal

$739 =  €542

Emirates Bali deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)