slechts 309,- €

De natuur is overweldigend en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Tijd voor een reis naar Canada! Vanaf €309 vlieg je al retour van Brussel naar het prachtige Vancouver. Laat deze goedkope vliegtickets niet aan je voorbij gaan en boek die reis! Bekijk de beschikbare reisdata of verander zelf de data van de link.

  • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Brussel – Vancouver van 10 t/m 20 oktober 2018

De skyline van Vancouver

Goedkope vliegtickets naar Canada

Je vliegt vanuit Brussel Zaventem met 1 tussenstop naar het prachtige Vancouver. De meeste vluchten worden uitgevoerd door Lufthansa. Er zijn meerdere voordelige opties beschikbaar in oktober 2018 waardoor je voor bijna €300 helemaal naar het westen van Canada kunt vliegen. Zo kan je bijvoorbeeld ook op reis van 11 t/m 25 oktober! Maar test gerust enkele data uit in mijn vluchtenzoeker en vlieg naar Vancouver wanneer het jou het beste past!

De Suspension Bridge bij Vancouver

Vluchten naar Vancouver

Next stop: Vancouver! In zo’n grote stad beleef je iedere dag wel iets nieuws. Naast dat er in de drukke stad veelal te beleven valt is de natuur hier ook een must. Kende je de Capilano Suspension Bridge al? Deze lang brug vind je boven de Capilano River en is absoluut een must-see! Als je mooi uitzicht over de stad wilt hebben, kan ik je de Vancouver Lookout aanbevelen. Hier komt de skyline uitstekend tot zijn recht. De meeste mensen komen natuurlijk niet alleen voor een stedentrip naar Vancouver. De natuur van British Columbia is overweldigend! Een boottocht naar Vancouver Island of een bezoek aan Banff National Park zou echt bovenaan je bucketlist moeten staan!

Vancouver in Canada

screenshot van de deal

Screenshot Kayak
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)