slechts 278,- €

De natuur is overweldigend en de mensen zijn ontzettend vriendelijk. Tijd voor een reis naar Canada! Vanaf €278 vlieg je al retour naar het prachtige Vancouver. Laat deze goedkope vliegtickets niet aan je voorbij gaan en boek die reis! Bekijk de beschikbare reisdata of verander zelf de data van de link. je kan ook een enkeltje heen of terug boeken voor slechts €151.

De skyline van Vancouver

Goedkope vliegtickets naar Canada

Je vliegt vanuit Amsterdam met slechts 1 tussenstop naar het prachtige Vancouver. Je vliegt met WOW air. De vluchten vertrekken op 11 t/m 20 juni 2019 en kosten slechts €278 . Je kan ook enkel heen vliegen voor €151 of enkel terug voor dezelfde prijs. Passen deze data jou niet? Test dan gerust enkele data uit in mijn vluchtenzoeker en vlieg naar Vancouver wanneer het jou het beste past!

De Suspension Bridge bij Vancouver

Vluchten naar Vancouver

Next stop: Vancouver! In zo’n grote stad beleef je iedere dag wel iets nieuws. Naast dat er in de drukke stad veelal te beleven valt is de natuur hier ook een must. Kende je de Capilano Suspension Bridge al? Deze lang brug vind je boven de Capilano River en is absoluut een must-see! Als je mooi uitzicht over de stad wilt hebben, kan ik je de Vancouver Lookout aanbevelen. Hier komt de skyline uitstekend tot zijn recht. De meeste mensen komen natuurlijk niet alleen voor een stedentrip naar Vancouver. De natuur van British Columbia is overweldigend! Een boottocht naar Vancouver Island of een bezoek aan Banff National Park zou echt bovenaan je bucketlist moeten staan!

Vancouver in Canada

screenshot van de deal

Screenshot van de aanbieding
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)