Voordelige vliegtickets naar Aruba!

Vlieg heen en weer vanuit Brussel dankzij TUIfly!

  • Luchthaven van vertrek Brussel
Holidayguru tipt 28.09.18 tot 12.10.18
P.p. vanaf € 349,-

Aruba, dat is een van die droombestemmingen die meestal onbereikbaar lijken door de dure vliegtickets! Wel vandaag heb je geluk! Dit is je kans om Aruba van die vakantie bucketlist te strepen! Ik vond TUIfly vluchten die retour naar Aruba vliegen vanuit Brussel voor maar €349! Die prijs zie je niet zoveel passeren dus wacht niet te lang! Bekijk hier alvast de beschikbare vluchten!

Strand Aruba

Vakantie Aruba

Aruba is alles wat je verwacht van een tropisch eiland! Parelwitte stranden en een transparante, kristalblauwe zee die zo uit een reclamespot van Bounty lijken te komen! En niet alleen de zon geeft een warm gevoel, ook de lokale bevolking is enorm hartelijk. De kans is groot dat je het vliegtuig naar huis opstapt met heel wat nieuwe vrienden op Facebook! Aruba is natuurlijk de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Ontspan op het strand, probeer nieuwe watersporten uit, wandel langs palmbomen en roze flamingo’s, … Geniet van het leven en schakel je levensritme even 5 versnellingen lager! Een bezoekje aan Oranjestad mag trouwens ook niet ontbreken! Meer inspiratie nodig? Neem dan zeker eens een kijkje naar mijn Travel Magazine artikel met leuke Aruba tips.

Oranjestad Aruba

Goedkope vluchten Aruba

Dankzij deze vliegtickets reis jij van 21 september 2018 tot 28 september of 5 oktober naar de bountystranden van Aruba. De vlucht worden verzorgd door TUIfly. In de heenvlucht stop je even op de tarmac van Santo Domingo (Dominicaanse Republiek) maar terugvliegen naar Zaventem doe je rechtstreeks. Pas wel op deze aanbieding is zonder accommodatie. Om je op weg te helpen kan je alvast hier voordelige, goed beoordeelde hotels in Aruba vinden.

Hangmat Aruba

 

screenshot van de deal

Screenshot tuifly