Last minute vliegtickets naar de Azoren

Ontdek het Hawaï van Europa!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
P.p. vanaf € 116,-

Ga last minute op avontuur naar het ‘Hawaï van de Atlantische Oceaan’, oftewel de Azoren! Boek nu een retourtje naar deze indrukwekkende eilandengroep voor maar €116. Er zijn nog verschillende data mogelijk in april en mei.

Vluchten Azoren

Vliegtickets naar de Azoren

Met deze vliegtickets van TUI Fly vlieg je in 4,5 uur van Brussel Zaventem naar Ponta Delgada op het eiland Sao Miguel in de Azoren. Deze eilandengroep ligt in de Atlantische oceaan en staat bekend om haar spectaculaire natuur. Het groene en vulkanische landschap van de Azoren doet wel een beetje denken aan Hawaï. De eilanden lenen zich heel goed voor wandelen, surfen, duiken en andere avontuurlijke activiteiten zoals paragliden. Deze deal is exclusief verblijf. Via mijn hotelvergelijker zoek en vind je gemakkelijk een leuk en betaalbaar hotel op deze afgelegen eilandengroep. Of zoek naar een leuk verblijf bij Airbnb.

Vluchten Azoren

screenshot van de deal

Screenshot deal