Last minute vliegtickets naar de Azoren

Ontdek het Hawaï van Europa!

Holidayguru tipt 11.09.19 tot 18.09.19
P.p. vanaf € 104,-

Ga last minute op avontuur naar het ‘Hawaï van de Atlantische Oceaan’, oftewel de Azoren! Boek nu een retourtje naar deze indrukwekkende eilandengroep voor maar €104. Er zijn nog verschillende data mogelijk in september. Kijk onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag.

vliegtickets Azoren

Vakantie Azoren

De Azoren bevinden zich op 1400 kilometer van de Portugese kuststaan bekend om hun mooie stranden, prachtige natuur en heerlijke klimaat. Je vliegt op Sao Miguel. Dit kleurrijke, heuvelachtige eiland wordt ook wel ‘het groene eiland’ genoemd. Het landschap bestaat uit vulkanen, geisers, kratermeren, zwavelbronnen, watervallen, stranden, bossen, glooiende heuvels en groene vlaktes. De gezellige hoofdstad Ponta Delgada is een mengeling van moderne en historische gebouwen, parken, winkelstraatjes en een boulevard. Hier ga je je absoluut vermaken.

Vluchten Azoren

Vliegtickets naar de Azoren

Met deze vliegtickets van TUI Fly vlieg je vanaf Amsterdam naar Ponta Delgada op het eiland Sao Miguel in de Azoren. Het groene en vulkanische landschap van de Azoren doet wel een beetje denken aan Hawaï. De eilanden lenen zich heel goed voor wandelen, surfen, duiken en andere avontuurlijke activiteiten zoals paragliden. Let op: deze deal is exclusief verblijf. Via mijn hotelvergelijker zoek en vind je gemakkelijk een leuk en betaalbaar hotel op deze afgelegen eilandengroep. Of zoek naar een leuk verblijf bij Airbnb.

Vluchten Azoren

screenshot van de deal

vliegtickets Azoren