Retourvluchten naar de Bahama’s voor een spotprijs

Vlieg vanaf Amsterdam

P.p. vanaf € 384,-

Vlieg naar het paradijs! Met deze voordelige retourtickets vier jij je volgende vakantie op de tropische Bahama’s. Je vliegt vanaf Amsterdam en zodra je het vliegtuig uitstapt kan het relaxen beginnen. Deze fantastische bestemming bereik je nu al vanaf slechts €384. Wacht niet te lang met boeken, want voor je het weet zijn de tickets weer duurder. Boeken kan hier.

Bahamas tickets

Vakantie op de Bahama’s

Eenmaal aangekomen ga je flink relaxen. Denk hierbij aan handdoekje op het strand en een cocktailtje in je hand. Verken de levendige onderwaterwereld tijdens het duiken of maak nieuw vriendjes terwijl je met varkentjes zwemt. Wat jij ook voor activiteiten onderneemt, grote kans dat je helemaal niet meer terug naar huis wilt. Geniet van de lokale rum en waan je voor even een heuse piraat in het piratenmuseum. dit wordt een reis waarin je helemaal tot rust komt en die je nooit zult vergeten.

Vluchten Bahama's

Spotgoedkope retourvluchten naar het paradijs

Zon, zee, strand en rum, wat een perfecte combinatie. Vlieg hierheen en geniet. De goedkope vluchten zijn beschikbaar in december 2019 en je vliegt vanaf Schiphol naar Marsh Harbour Airport. Ga je liever in een andere maand, kijk dan in mijn vluchtenzoeker voor jouw voorkeursdata.

Vluchten Bahama's

screenshot van de deal

Vluchten Bahama's