Vlieg naar Bangkok voor een prikje

Luxe vliegtickets met KLM en Air France

  • Luchthaven van vertrek Düsseldorf
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 05.05.20 tot 20.05.20
P.p. vanaf € 375,-

Ben jij zo iemand die nu al bezig is met het plannen van een vakantie voor 2020? Leuk, ik ook! Ik heb extreem goedkope vliegtickets naar Thailand gevonden voor in het voorjaar. Vanaf €375 vlieg jij al naar het land van de magische stranden en full-moon parties. Ga lekker naar Thailand en ga heerlijk genieten van het strand of van de cultuur. Het leven in Thailand is ook nog eens heel erg goedkoop, dus deze tickets zijn de basis voor een erg goedkope vakantie naar het oosten! Kijk onder reisdata voor de vertrekdag die jou het beste uitkomt!

Vakantie Thailand

Bangkok is de poort naar Zuidoost-Azië. Van daaruit kan je de hele regio verkennen, van Myanmar tot Vietnam. Maar ook in Thailand zelf valt er wat te beleven. Verblijf in de bergen van het noorden in het stadje Chiang Mai en vergaap je aan de prachtige jungle en rijstvelden. Houd je meer van het strand? Ideaal, want het zuiden van Thailand kent prachtige stranden. Zowel in de Andamanse zee in het westen als in de golf van Thailand. Helaas is Maya Bay, beter bekend van de film The Beach, tijdelijk gesloten voor toeristen maar er zijn nog prachtige eilanden met dito stranden te vinden. Denk aan Railay beach bij Krabi of Ko Nang Yuan op Koh Tao. Daarnaast zijn de prijzen in Thailand ook nog eens heel erg laag. Ga uit eten voor drie euro of neem een massage van een uur voor bijna niks. Thailand laat jou genieten en ontspannen tegelijk!

Koninklijk paleis in Bangkok

Vliegtickets Thailand

Met deze deal vlieg je vanaf Düsseldorf naar Bangkok met Air France en KLM. Daarnaast geen extreem lange overstaptijden, maar een korte stop in Parijs waarna je naar Bangkok gevlogen wordt. Let op: deze deal betreft alleen een vlucht, maar geen accommodatie. Kijk in mijn hotelvergelijker voor een hotel of zoek een Airbnb. Geniet van de Thaise cultuur, de streetfood, de schitterende natuur en natuurlijk de stranden met deze goedkope vluchten naar Thailand!

screenshot van de deal

bangkok