Vliegtickets naar Berlijn

Stedentripje tijdens het adventseizoen

Holidayguru tipt 25.11.19 tot 28.11.19
P.p. vanaf € 26,-

Vlieg voor minder dan drie tientjes naar de Duitse hoofdstad Berlijn. Voor €26 vlieg je al rechtstreeks vanaf Brussel naar Berlijn. Daarnaast zijn er ook veel data beschikbaar in het weekend voor een kleine meerprijs. Kijk snel onder reisdata voor jouw ideale vertrekdag.

Vliegtickets Berlijn

Met deze deal vlieg je spotgoedkoop vanaf Brussel naar Berlijn. De goedkoopste optie is voor €26 met Ryanair. Vlieg je liever niet met Ryanair? Geen probleem, de overige data zijn vrijwel allemaal met Easyjet en daarnaast ook nog eens in het weekend. Ideaal om er even lekker tussenuit te gaan. Let op: deze deal is exclusief accomodatie. Deze vind je gelukkig eenvoudig in mijn hotelvergelijker.

Stedentrip Berlijn

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een geweldige stad voor een stedentrip, helemaal tijdens het adventseizoen. In deze periode is de stad omgetoverd tot een kerstparadijs en zijn er in de hele stad veel kerstmarkten waar je overheen kunt struinen. Drink een glaasje glühwein terwijl je langs de kraampjes loopt en doe je kerstinkopen!

screenshot van de deal

vliegtickets Berlijn