Retourvluchten naar Boedapest

Spotgoedkoop naar Boedapest

Holidayguru tipt 25.03.20 tot 31.03.20
P.p. vanaf € 23,-

Ontdek Boedapest op haar BoedaBEST! Met deze spotgoedkope retourvluchten vlieg je voor slechts €23 naar de prachtige hoofdstad van Hongarije. Je vliegt het voordeligst vanuit Brussel Charleroi.

Romantisch Boedapest

De magische hoofdstad van Hongarije is inmiddels een klassieker onder de stedentripbestemmingen. En terecht want er valt zo veel te beleven. Waan je in een sprookje in het heuvelachtige landschap in het Boeda-gedeelte en aanschouw het prachtige uitzicht over het iconische parlementsgebouw. Aan de andere kant van de rivier heb je het stadsgedeelte Pest. Je komt er door via de kettingbrug de Donau over te steken. In Pest vind je het bruisende nachtleven, historische gebouwen, winkelcentra en natuurlijk de bekende badhuizen als Széchenyi.

Boedapest

Retourtickets Boedapest

Je vliegt het voordeligst vanuit Brussel Charleroi en er zijn veel data mogelijk! Of je nu een weekendje weg gaat of een paar dagen langer blijft, in Boedapest zul je je geen moment vervelen. Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Boek een leuk hotelletje in het centrum via mijn hotelvergelijker of logeer bij de locals in een knusse Airbnb. Veel plezier!

screenshot van de deal

Screenshot deal