Retourvluchten naar Sofia voor een bodemprijs!

Vlieg vanaf Eindhoven naar Sofia, Bulgarije en terug!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
  • Boekingskosten Geen
Holidayguru tipt 09.03.20 tot 13.03.20
P.p. vanaf € 20,-

Op zoek naar spotgoedkope vliegtickets? Met deze goedkope vluchten betaal jij slechts €20 voor een retourtje naar het prachtige Sofia. De hoofdstad van Bulgarije is nog redelijk onbekend en het eten en drinken is er ongelooflijk goedkoop. Verder bezoek je bijvoorbeeld onderstaande Alexander Nevsky kathedraal helemaal gratis!

Stedentrip Sofia

Vluchten naar Sofia

Na nog geen drie uur vliegen sta je al op de luchthaven van Sofia. Let op: deze deal is exclusief accomodatie. Je kan dus zelf nog helemaal bepalen waar je wilt verblijven. Voor een mooi hotel in het centrum van de stad kijk je gemakkelijk bij mijn hotelzoeker.

Stedentrip Sofia

Sofia is de prachtige hoofdstad van Bulgarije, die in het westen van het land ligt. De stad is omgeven met mooie historische bezienswaardigheden, met hoogtepunten die meer dan 2000 jaar oud zijn. Je vindt er een mix van Griekse, Romeinse, Ottomaanse en Sovjet cultuur. Sofia is een van de oudste steden van Europa. Een van de hoogtepunten die je gezien moet hebben is de Alexander Nevsky Kathedraal. Dit is een orthodoxe kathedraal, die vooral opvalt door zijn typische architectuur. De kathedraal is ongeveer 3,170 vierkante meter groot en er passen wel 10.000 mensen in. Verder is Sofia een levendige stad die zich perfect leent voor een stedentrip. Naast dat het een bruisende stad is, is het eten en drinken er ook nog eens heel erg goedkoop! Zo betaal je bijvoorbeeld voor een complete lunch met uitzicht over Sofia zo’n vier euro. Pak daarom nu de kans en vlieg voor een belachelijk lage prijs naar Sofia.

screenshot van de deal

Screenshot deal