Heen- en terug vluchten naar Sofia voor een bodemprijs!

Vlieg vanaf Eindhoven naar Sofia, Bulgarije en terug!

 • Luchtvaartmaatschappij Wizz Air
slechts € 30,-

Op zoek naar een spotgoedkope vliegtickets? Met deze goedkope vluchten betaal jij slechts €20 voor heen- en terugvluchten naar het prachtige Sofia. De hoofdstad van Bulgarije is nog redelijk onbekend, en het eten en drinken is er ongelooflijk goedkoop! Verder bezoek je bijvoorbeeld onderstaande Alexander Nevsky kathedraal helemaal gratis!

 • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Charleroi – Sofia van 9 t/m 12 november 2018

vliegtickets sofia

Vluchten naar Sofia

Je vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Je checkt eenvoudig online in, zodat je niet te vroeg op het vliegveld hoeft te zijn. Na nog geen 3 uur vliegen sta je al op de luchthaven van Sofia. Bij deze deal gaat het uitzonderlijk over vluchten naar Sofia, geen accommodate. Voor een mooi hotel in het centrum van de stad kijk je gemakkelijk bij TripAdvisor! Hieronder lijst ik je nog wat alternatieve data op tegen een kleine meerprijs, volg de link per data om de vluchten te bekijken. Alle data vallen tijdens een weekend trouwens!

18 t.e.m. 22 oktober 2018 – €25
25 t.e.m. 29 oktober 2018 – €25
23 t.e.m. 26 november 2018 – €25

vliegtickets sofia

Sofia

Sofia is de prachtige hoofdstad van Bulgarije. Het bevind zich in het westen van het land. De stad is omgeven met mooie historische bezienswaardigheden, met hoogtepunten die meer als 2.000 jaar oud zijn. Je vindt er een mix van Griekse, Romeinse, Ottomaanse en Sovjet cultuur. Sofia is een van de oudste steden van Europa. Een van de hoogtepunten die je moet hebben gezien is de Alexander Nevsky Kathedraal. Het is een orthodoxe kathedraal en valt vooral op door zijn typische architectuur. De kathedraal is ongeveer 3,170 vierkante meter groot en er passen wel 10.000 mensen in. Verder is Sofia een levendige stad die zich perfect leent voor een stedentrip! Naast dat het een bruisende stad is, is het eten en drinken er ook nog eens heel erg goedkoop! Zo betaal je bijvoorbeeld voor een complete lunch met uitzicht over Sofia zo’n 4 euro!

vliegtickets sofia

 • Vliegtickets naar Sofia voor slechts €20!
  • Goedkoopste reisdata: 9 t.e.m. 12 november 2018, tijdens het weekend!
  • Reisduur: in dit voorbeeld 4 dagen
  • Luchthaven: Charleroi
  • Luchtvaartmaatschappij: Ryanair
  • Accommodatie: Voor een mooi hotel in het centrum van de stad kijk je gemakkelijk bij TripAdvisor!
  • Boekingskosten: Geen boekingskosten
  • Prijs: Slechts €20 per persoon voor heen- en terug vluchten naar Sofia!

screenshot van de deal

Screenshot kayak