Retourtjes Edinburgh

Goedkope retourtickets naar de Schotse hoofdstad!

  • Luchthaven van vertrek Brussels South Charleroi Airport
Holidayguru tipt 11.03.20 tot 25.03.20
P.p. vanaf € 28,-

J.K. Rowling vond haar inspiratie voor de wereld van Harry Potter in Edinburgh, laat jij je ook inspireren? Voor maar €28 boek je een retourtje naar deze magische stad.

vluchten Edinburgh

Accommodatie

Een leuke stedentrip hoeft je niet veel te kosten. Vlieg voor een spotprijs naar het Verenigd Koninkrijk en ontdek het bruisende Edinburgh en de prachtige omgeving. Met deze vluchten vertrek je vanaf Brussel Charleroi met een directe vlucht naar Schotland. Bij deze reis zit geen hotel inbegrepen. Kijk in mijn hotelzoeker voor een leuk hotel of boek een toffe Airbnb!

vluchten Edinburgh

Stedentrip Edinburgh

Een stedentrip naar Edinburgh is alles behalve saai! Boven de historische stad torent het kasteel al uit en ook het gebied rondom de uitgedoofde vulkaan Arthur’s Seat nodigt uit tot een heerlijke wandeling. Bovendien heb je vanaf beide plekken een fantastisch uitzicht over de stad voor je vakantiefoto’s! Wandel over de Royal Mile in de stad, ga een middag shoppen en bezoek het Holyrood Palace. Misschien blijf je nog wel een paar dagen extra hangen, om de geliefde en bekende Schotse Hooglanden te gaan verkennen.

screenshot van de deal

Screenshot deal