Vluchten Hongkong voor een bodemprijs!

Ontdek deze bijzondere stad voor een geweldige prijs

  • Luchtvaartmaatschappij China Southern
P.p. vanaf € 342,-

Hongkong is misschien wel de meest bijzondere stad van China en jij kunt deze stad nu gaan bezoeken zonder er arm van te worden. Je houdt het niet voor mogelijk, maar toch is het waar. Voor de schandalig lage prijs van €342 vlieg jij naar Hongkong en ook weer terug naar Amsterdam.

Hong kong

Stedentrip Hongkong

Hongkong is een stad van tegenstrijdigheden en jij gaat ze allemaal ontdekken. De stad staat bekend om de groeiende economie en om de handel natuurlijk, maar wist je dat je in deze omgeving ook van prachtige natuur kan genieten? Hoge flatgebouwen worden afgewisseld met adembenemend natuurschoon. Ga hier heerlijk wandelen door de natuurparken, bezoek de eilanden of geniet op de stranden. Wist je dat de maximum temperatuur hier in juni gemiddeld 30 graden is? Ideaal dus voor een bezoek aan een heerlijk strand en een duik in de Zuid-Chinese Zee. Misschien kom jij zelfs wel een zeldzame roze dolfijn tegen!

Hong Kong

Vlieg naar Hongkong voor een spotprijs

Met deze bijzonder goedkope vliegtickets heb je een overstap in Beijing en vlieg je met luchtvaartmaatschappij China Southern. Door de gunstige vertrekdata verblijf je wel twee volle weken in deze wereldstad waardoor je een perfecte rondreis kunt maken of de omgeving fantastisch kunt ontdekken. Deze aanbieding is exclusief accommodatie. Voor hotels in Hongkong volg je deze link of zoek een goedkope Airbnb.

Hongkong

screenshot van de deal

Screenshot deal