slechts 34,- €

Spotgoedkoop een weekend of week naar Ierland? Dat kan nu gemakkelijk met deze vliegtickets voor absolute bodemprijzen! Verken je bijvoorbeeld het prachtige Dublin? Zo ja, lees dan vooraf zeker mijn ultieme stadsgids vol met de beste Dublin tips; misschien wel de meeste uitgebreide gids op het internet! Oh, en lees zeker ook dit artikel over de beste pubs in Dublin! Mijn Ierse collega heeft namelijk zijn lijst met favorieten samengesteld; echte insider tips van een Ier dus! Daarnaast kan je natuurlijk ook een auto huren en zelf het hele eiland gaan verkennen, want de Ierse natuur is zo prachtig! Je kunt er nu spotgoedkoop heen vliegen, vanaf slechts €34 voor een retourtje. Ierland wacht op je!

Wist je trouwens dat ik momenteel een themaweek over Ierland op mijn blog heb? Lees hier alles over mijn themaweek Ierland!

ierland

Prachtig Ierland

Groen heuvelachtig landschap gedrenkt in mythen en legendes. Oude kastelen en mysterieuze ruïnes die het landschap sieren waardoor je je haast waant in een middeleeuwse wereld waar je de geschiedenis voor je ogen tot leven ziet komen. Ierland is een prachtig bestemmingen, wat mij betreft met name voor een rondreis met een huurauto. Daarnaast heb je echter ook zeker leuke steden in het land, zoals Dublin waar ik het hierboven al even over had, of bijvoorbeeld de onontdekte parel Cork! Niet voor niks dat ik momenteel een Themaweek Ierland op mijn site heb lopen, waarbij ik het land extra in het zonnetje zet. Lees hier alles over Ierland!

dublin

Goedkope vliegtickets naar Ierland

Je boekt met deze aanbieding nu zeer goedkope vliegtickets naar Ierland; welteverstaan naar de Ierse hoofdstad Dublin. Je kunt zowel vanaf Eindhoven als vanaf Amsterdam nu voor zeer scherpe prijzen naar Dublin vliegen:

Dublin

screenshot van de deal

Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)