Vlieg naar Indonesië voor een absolute bodemprijs!

Retourvluchten vanaf Amsterdam naar Jakarta

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij China Southern
P.p. vanaf € 314,-

Dit is wel heel goedkoop! Voor de belachelijk lage prijs van €314 vlieg je naar het zonnige Indonesië en weer terug naar Amsterdam. Met deze buitenkans ga jij bijna helemaal naar de andere kant van de wereld zonder er arm van te worden. De vluchten kun je hier boeken.

jakarta

Vlieg goedkoop naar Jakarta

De hoofdstad van Indonesië ligt op het eiland Java, het dichtstbevolkte eiland van het land. Vanaf deze drukke stad, die al een belevenis opzich is, kun je gemakkelijk verder trekken om het eiland Java of nabij gelegen eilanden te verkennen. Jakarta heeft een uitgebreide China Town, waar je vanalles kunt kopen en kunt genieten van de Chinese cuisine. Ga ook naar de wijk Kota, het oude gedeelte van de stad en bekijk de oude koloniale gebouwen. Bekijk de prachtige Istiqlal moskee of bezoek de stranden. Nadat je de stad uitvoerig hebt verkend, kun je de stad ontsnappen en de rest van Java verkennen. Ga naar het prachtige Pangandaran Beach, het culturele Yogyakarta en beklim de vulkanen. Indonesië heeft veel te bieden op cultureel en culinair gebied en heeft bovendien de meest indrukwekkende flora en fauna. Maak deze prachtreis voor een kleine prijs en boek snel je vluchten!

Rondreis Java

Reis over Java

Deze mooie aanbieding betreft alleen de retourvluchten. Dit houdt in dat je volledig vrij bent om je eigen plan te trekken. Blijf je graag in de hoofdstad dan mag dat natuurlijk, maar waarom zou je niet heel Java gaan verkennen? Om je te helpen bij het boeken van accommodatie kun je hier kijken.

Jakarta vluchten

screenshot van de deal

Jakarta vluchten