slechts € 25,-

Eigenlijk is de lente het ideale seizoen voor een prachtige stedentrip naar Italië. Het zonnetje schijnt al volop, maar het is zeker nog niet te heet voor een flinke stadswandeling. Kies ervoor om de mooie steden van Italië te verkennen of combineer je stedentrip met een tocht over het platteland. Waar je ook voor kiest, veel hoeft het niet te kosten, want met deze aanbieding vlieg je retour vanaf slechts €25! Volgens mij is het tijd voor een lekkere pasta of een Aperol Spritz. Mogelijke data vind je hieronder.

Stedentrip Pisa

Bezoek Venetië, Pisa, Bologna en Milaan

Welke steden in Italië heb jij allemaal al bezocht? Vast niet alle vier. Kijk je ogen uit over de grachten van Venetië en bezoek het kleurrijke eiland Burano, maak die Instagramwaardige foto met de toren van Pisa, eet de originele bolognesesaus of shop-until-you-drop in modestad Milaan. Voor welke bestemming je ook kiest, je gaat gegarandeerd van de verrukkelijke Italiaanse keuken genieten. Welke stad staat het hoogste op jouw bucketlist?

Stedentrip Bologna

Vlieg vanaf Eindhoven

Deze voordelige vluchten vertrekken vanaf luchthaven Eindhoven en brengen jou in zo’n anderhalf uur naar je gekozen bestemming. Omdat deze aanbieding alleen de vluchten betreft, ben je volledig vrij in de invulling van jouw vakantie, maar je moet wel nog eventjes je accommodaties regelen. Kijk in mijn hotelzoeker voor voordelige hotels of vind een mooie Airbnb. Lees ook mijn Milaan tips en over de kleurrijke stad Burano.

Burano

screenshot van de deal