slechts € 403,-

Iedereen kent Jamaica en toch zijn de meeste mensen er nog nooit geweest. Maak jij straks die heel bijzondere reis naar een echt toffe bestemming? Met deze voordelige vliegtickets is het in ieder geval niet duur en staat niets jouw Jamaica vakantie meer in de wegen. Grijp deze kans en boek een retourticket voor slechts €403!

Jamaica vluchtenVluchten Jamaica

En verre reis is dit zeker wel te noemen, want je gaat op reis naar het Caribisch gebied. Hier liggen de temperaturen hoog en vind je prachtig exotisch natuurschoon. Je vertrekt vanaf Brussel en komt aan in Montego Bay. Eenmaal aangekomen kan het genieten beginnen. Boek een all-inclusive resort en laat je in de watten leggen of maak een uitgebreide rondreis en verken alle uithoeken van het land. Jij bepaalt, maar wat je wel moet regelen is je accommodatie. Kijk daarvoor in mijn hotelzoeker of vind een AirBnb.

Jamaica vluchten

Jamaica: tropisch paradijs

Een vakantie op Jamaica is verbazingwekkend divers. Naast de verrukkelijke keuken en het heerlijke verse fruit, de beste reggaemuziek en de toffe steden, ga je hier heel erg van de natuur genieten. Maak een onvergetelijke (en spannende) rafttocht, ga zwemmen bij de mooiste stranden, maak een boottocht langs de meest indrukwekkende bouwwerken en spot exotische dieren. Jamaica is wat je wilt. Lees voor meer inspiratie mijn insider tips voor Jamaica en verheug je op het heerlijke eten aan de hand van mijn Jamaican food guide. De beste reistijd voor Jamaica vind je hier.

Jamaicaans eten

screenshot van de deal

Screenshot deal