Laudamotion vluchten voor slechts €1

Vlieg naar Faro, Mallorca, Malaga of vele andere bestemmingen *enkel geldig tussen 12-15 uur vandaag*

P.p. vanaf € 1,-

Wow, dit klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar toch is het zo! Alleen vanmiddag kun je bij Laudamotion vliegtickets kopen voor slechts €1! Deze speciale aanbieding is alleen geldig tussen 12.00 en 15.00 uur, dus wees er snel bij!

Mallorca

Bizar goedkoop vliegen met Laudamotion

Vlieg bijna helemaal gratis naar zonnige bestemmingen zoals Mallorca, Malaga of Faro met Laudamotion. Deze luchtvaartmaatschappij biedt vandaag extreem goedkope vliegtickets aan: slechts €1 voor een enkele reis. Vertrek is vanuit Düsseldorf of Berlijn. Zorg dus dat je vanmiddag tussen 12.00 en 15.00 klaar zit om te profiteren van deze fantastische aanbieding. Hoef je alleen nog maar te kiezen: wordt het Spanje, Portugal of misschien een van de Canarische Eilanden? Of kies niet en boek gewoon meerdere tickets!

Algarve

Transfers en verblijf

Deze deal is exclusief transfers van en naar het vliegveld en verblijf op bestemming. Met de Flixbus kun je heel goedkoop naar Düsseldorf of Berlijn reizen. Check booking.com voor leuke en voordelige hotels op bestemming en tik zo een lekker goedkope vakantie op de kop!

Malaga

screenshot van de deal

Screenshot