Vlieg naar Londen of Praag voor een spotprijs

Rechtstreekse vluchten vanaf Eindhoven!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
P.p. vanaf € 5,-

London & Praag are calling! Geniet jij straks van de sfeer in de Britse hoofdstad? Je vliegt al vanaf slechts €5 naar deze geweldige stad. Dat is toch bijna niks? Met deze vliegtickets bekijk jij de Big Ben en proef je de winterse sferen tijdens een stedentrip naar Londen. Neem de eerste vakantie van het jaar vroeg- boek nu alvast je vluchten! Wil je liever naar prachtig Praag? Wees dan niet getreurd, je kunt nu ook vanaf slechts €5!!

Karakteristiek beeld van Londen

Londen

Londen is een van de meest bruisende wereldsteden op deze aardbol. Een van de  eye catchers van de stad is the Londen Eye, het gigantische reuzenrad aan de rivier de Theems. Voor degenen die het aandurven, de echte waaghalzen onder ons, is er de Londen Dungeon. Dit is een reis door de geschiedenis waar je kennis maakt met alle horror waar Londen te maken mee heeft gehad. Let op! Niet voor jonge kinderen! Ben jij toevallig een Harry Potter Fan? Lees hier over de Harry Potter film locaties die je in Londen kan vinden! Verder is Londen tijdens de winterperiode prachtig om te zien, en nu maar hopen dat er een beetje sneeuw zal vallen!

Het zal je niet verbazen, maar een groot aantal bezienswaardigheden in Londen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, denk bijvoorbeeld aan de Tower of London. In de stad zijn verschillende koninklijke paleizen te zien, met als bekendste natuurlijk Buckingham Palace. Voor de winkelliefhebbers onder ons zal deze stad zeker niet tegenvallen, met de vele winkels  in Oxford Street en natuurlijk het bekende Harrods. Wil je geld besparen? Bekijk dan hier wat de gratis uitstapjes in Londen zijn.

De Karelsbrug in Praag

Stedentrip Praag

Voor hetzelfde geld zit je het prachtige Praag. Loop jij straks over de Karelsbrug met een lekkernij in je handen of neem jij een duik in de lokale bierspa? Je leest meer in mijn artikel over leuke stedentrips in Europa.

Vliegtuig

screenshot van de deal