London is calling! Je vliegt nu al voor slechts €26 naar deze geweldige stad. Dat is toch bijna niks meer? Met deze vliegtickets ga jij binnenkort al spotgoedkoop op een stedentrip naar Londen. Bekijk hier de vluchten. Let op, deze deal is exclusief verblijf. Voor een mooi hotel kijk je gemakkelijk op TripAdvisor! Indien je geld wilt besparen op de accomodatie is het misschien ook handig om deze top 10 lijst met hostels te bekijken.

Rode bus in Londen

Londen

Londen wordt gezien als een van de wereldsteden van dit moment. Een stad waar zo veel te zien is, dat je moet kiezen wat voor jou het belangrijkste zal zijn. Het zal je niet verbazen, maar een groot aantal bezienswaardigheden in Londen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit zijn onder andere de Tower of London en de historische nederzettingen van Greenwich. Verder is er nog een groot aanbod aan koninklijke paleizen te zien, met als bekendste natuurlijk Buckingham Palace. Voor de winkelliefhebbers onder ons zal deze stad zeker niet tegenvallen, met de vele winkels  in Oxford Street en natuurlijk het bekende Harrods.

Een andere bekende eyecatchers is the Londen Eye, het gigantische reuzenrad aan de rivier de Theems. Voor degene die het aandurven, de echte waaghalzen onder ons, is er de Londen Dungeon. Dit is een reis door de geschiedenis waar je kennis maakt met alle horror waar Londen te maken mee heeft gehad. Let op! Niet voor jonge kinderen! Ben jij toevallig een Harry Potter Fan? Lees hier over de Harry Potter film locaties die je in Londen kan vinden! Verder is Londen tijdens de winterperiode prachtig om te zien, en nu maar hopen dat er een beetje sneeuw zal vallen!

Tower Bridge in Londen

 • Vliegtickets Londen voor slechts €26!
  • Goedkoopste reisperiode: 12 t/m 14 juni 2018
  • Reisduur: 2 dagen
  • Luchthaven: Vertrek vanaf Eindhoven
  • Vliegtuigmaatschappij: Ryanair
  • Vluchten: Directe vluchten
  • Tickets: Retourtickets Londen
  • Hotel: Voor hotels in Londen kijk je hier, voor hostels klik je hier.
  • Prijs: Voor slechts €26 vlieg je nu retour naar Londen, in je eentje of met meerdere personen 

screenshot van de deal

Screenshot
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)