London is calling! Geniet jij tijdens de jaarwisseling van de sfeer in de Britse hoofdstad? Je vliegt al voor slechts €34 naar deze geweldige stad. Dat is toch bijna niks? Met deze vliegtickets bekijk jij het vuurwerk en proef je de winterse sferen tijdens een stedentrip naar Londen. Vlieg het nieuwe jaar tegemoet – boek nu alvast je vluchten!

Londen tijdens oud en nieuw

Londen

Londen is een van de meest bruisende wereldsteden op deze aardbol, en tijdens de jaarwisseling wordt dit nog een tikje aangezet! Hier lees je alles over oud en nieuw vieren in Londen. Een van de  eye catchers van de stad is the Londen Eye, het gigantische reuzenrad aan de rivier de Theems. Voor degenen die het aandurven, de echte waaghalzen onder ons, is er de Londen Dungeon. Dit is een reis door de geschiedenis waar je kennis maakt met alle horror waar Londen te maken mee heeft gehad. Let op! Niet voor jonge kinderen! Ben jij toevallig een Harry Potter Fan? Lees hier over de Harry Potter film locaties die je in Londen kan vinden! Verder is Londen tijdens de winterperiode prachtig om te zien, en nu maar hopen dat er een beetje sneeuw zal vallen!

Het zal je niet verbazen, maar een groot aantal bezienswaardigheden in Londen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst, denk bijvoorbeeld aan de Tower of London. In de stad zijn verschillende koninklijke paleizen te zien, met als bekendste natuurlijk Buckingham Palace. Voor de winkelliefhebbers onder ons zal deze stad zeker niet tegenvallen, met de vele winkels  in Oxford Street en natuurlijk het bekende Harrods. Wil je geld besparen? Bekijk dan hier wat de gratis uitstapjes in Londen zijn.

Tower Bridge in Londen

screenshot van de deal

Screenshot van de vluchten naar Londen met oud en nieuw
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)