Ben jij klaar voor Hollywood? Vlieg naar de westkust van de Verenigde Staten met deze super voordelige vluchten naar Los Angeles voor slechts €239! Ga jij deze bucketlist bestemming binnenkort met eigen ogen zien? Of maak je liever een roadtrip land de westkust? It’s up to you! Neem snel een kijkje bij de verschillende reisdata en boek deze droomreis! Let op: deze deal is exclusief accommodatie. Vind een leuk hotel in mijn hotelvergelijker, of ga voor een toffe Airbnb!

vluchten los angeles

Goedkope vluchten naar Los Angeles

Deze voordelige vluchten vertrekken vanaf Düsseldorf en brengen jou voor een koopje naar Los Angeles, waar jouw avontuur begint! Je vluchten worden uitgevoerd door British Airways en je hebt op zowel de heen- als terugreis een korte overstap in Londen. Ontdek de City of Angels met haar legendarische hotspots, zoals de Hollywood Boulevard, of huur een auto en ontdek de rest van Californië. Deze deal is exclusief accommodatie, maar er zijn veel leuke en betaalbare hotels en Airbnb’s in de stad te vinden.

vluchten los angeles

Vakantie Los Angeles

Los Angeles ligt aan je voeten! Bezoek de grote filmstudio’s in Hollywood of relax op Venice Beach of Malibu Beach. Op Rodeo Drive kunnen shopaholics naar hartelust winkelen in de vele designer- en boetiekwinkels. Een bezoek aan de Hollywood Walk of Fame of het Hollywood Sign mag natuurlijk ook niet ontbreken tijdens jouw bezoek aan deze filmstad! Heb je altijd al willen weten waar en hoe jouw favoriete celebrity woont? Boek dan een tour door Beverly Hills en zie met eigen ogen hoe de rich and famous leven.

screenshot van de deal

Screenshot deal