Retour vluchten Malta nu erg goedkoop!

Vlieg nu rechtstreeks retour naar dit prachtige eiland!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Eindhoven
Holidayguru tipt 20.01.18 tot 27.01.18
P.p. vanaf € 29,-

Retour vluchten Malta ben je nog nooit zo goedkoop tegen gekomen! Je vliegt nu al eind januari richting dit prachtige eiland vanaf Eindhoven. Deze vlucht is rechtstreeks en duurt daarom ook slechts 2 uur en 50 minuten. Over de terugweg die je iets langer, namelijk 3 uur en 10 minuten. Maar dit vind jij helemaal niet erg, want je hebt net een heerlijk ontspannen vakantie Malta achter de rug!

Retour vluchten Malta

Zo goedkoop kom je deze vluchten naar Malta niet snel tegen. Je vliegt vanaf Eindhoven en zal spoedig landen op de luchthaven van Malta. Je hebt geruime tijd om het eiland te verkennen voordat je weer terug naar Eindhoven zal vliegen. Deze vluchten worden uitgevoerd door Ryanair. Let op: deze deal bevat alleen vluchten en nog geen accommodatie. Je kan gemakkelijk op TripAdvisor kijken voor een mooi verblijf tijdens je vakantie in Malta!

Malta

Zelfs na het instorten van de Azure Window blijft Malta een prachtige vakantiebestemming die je niet mag missen. Ga bijvoorbeeld eens een kijkje nemen bij de Blue Lagoon op Gozo, of huur een kajak en ontdek het kleine zustereilandje vanaf het water. Ook de staden Rabat en Medina mag je niet overslaan, met hun knusse steegjes en mooie tempels. De hoofdstad Valetta geeft je een prachtig uitzicht over de bijbehorende haven en zee. Ook hier vind je verschillende tempels die een bezoekje waar zijn. Je kan Malta het beste ontdekken met een huurauto. Maak op eigen gemak een tour langs de mooiste stranden van Malta.

screenshot van de deal

vliegtickets malta