slechts € 340,-
Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Whatsapp service, zo ben je als eerste op de hoogte!

Wauw, spotgoedkope vluchten naar meerdere landen in Centraal- en Zuid-Amerika vanaf slechts €340! Boek bijvoorbeeld een retourticket naar Peru voor €394 of vlieg voor slechts €340 heen en weer naar Cuba! Let op: de vluchten vertrekken vanuit Amsterdam en hebben een overstap in Mexico. Heb jij wel zin om nu de zon op te zoeken, boek deze goedkope vliegtickets dan hier! 

Cuba

Centraal Amerika & Zuid Amerika

Onder de landen waar je heen kunt vliegen met deze goedkope vluchten vallen onder andere Costa Rica, Cuba, Peru, Ecuador, Nicaragua en Guatemala. Deze prachtige landen bevatten ongerepte natuur met dik regenwoud tot imposante vulkanen. Vergeet natuurlijk niet de meest uitgestrekte en idyllische stranden, wat goed gepaard gaat met die tropische temperaturen! Kom genieten van de fascinerende natuur, cultuur en historie van deze landen en oefen je Spaans. Dit zijn ware droombestemmingen en nu te bereiken voor een absolute bodemprijs. Zit jij straks in het vliegtuig?

De bestemmingen en de data:

Komen deze data niet uit voor jou of wil je liever wat langer blijven? Gebruik dan mijn vluchtenzoeker om goedkope vliegtickets te vinden op de data die jou het beste uitkomen! Bij je vakantie horen natuurlijk ook hostels of hotels. Deze kun je vinden in mijn hotelzoeker.

Costa Rica

screenshot van de deal

Vluchten