Super voordelige vliegtickets New York

Retourtjes vanuit Brussel in de meivakantie!

Holidayguru tipt 03.05.20 tot 09.05.20
P.p. vanaf € 196,-

Streep deze meivakantie de Big Apple van je bucketlist met deze super goedkope vliegtickets naar New York! Voor maar €196 boek je al een retourtickets vanaf Brussel. Met wie ga jij deze once in a lifetime stedentrip maken?

Goedkope vliegtickets New York

Wie voor weinig geld naar New York wilt, moet nu gaan, want goedkoper dan dit worden de vliegtickets haast niet. Voor maar €196 boek je retourvluchten naar New York. Je vliegt vanaf Brussel en op de heenreis heb je een lange overstap in Toronto. Geeft helemaal niets, want daardoor heb je alle tijd om deze toffe stad in Canada te ontdekken. Zo maak je van een stedentrip gewoon twee stedentrips! Let op: deze deal is zonder accommodatie. Boek hier een hotel in New York.

vliegtickets new york

Stedentrip New York

Of de sneeuwvlokken nu naar beneden dwarrelen over Central Park of de zon fel schijnt over het Empire State Building, een stedentrip New York is altijd een goed idee. Met deze goedkope vliegtickets ga je in de meivakantie naar de Big Apple. Is dit jouw eerste keer in New York, zet dan alle bekende highlights en hotspots op je programma. Bewonder bijvoorbeeld het uitzicht over de stad vanaf Top of the Rock, bezoek het Vrijheidsbeeld en loop een rondje door Central Park. Is New York voor jou inmiddels bekend terrein? Ook dan is er nog genoeg te ontdekken, zoals de Hudson Yards Vessel, de nieuwste bezienswaardigheid van New York.

screenshot van de deal

ss_new_york