Ik heb voordelige vliegtickets voor een stedentrip New York gevonden! Vlieg voor slechts €373 heen en terug naar ‘The City that Never Sleeps’ en dat tijdens de jaarwisselingDeze directe vluchten vertrekken op zaterdag 29 december 2018 vanaf Amsterdam naar New York. Je vliegt op 02 januari, na een onvergetelijke jaarwisseling, terug naar Nederland. Oud en nieuw in New York City staat bijna bij iedereen wel op zijn of haar bucketlist. En terecht, want er is echt enorm veel te beleven in deze wereldstad.

Oud en nieuw in New York

Goedkope vliegtickets New York

Een echte must see in New York is onder andere het Empire State Building, het boegbeeld van de New Yorkse skyline. Maar er zijn nog zoveel meer dingen te doen en te zien! Vaar naar het beroemde Vrijheidsbeeld. Loop over de Brooklyn Bridge en geniet van het mooie uitzicht over Lower Manhattan. Jog of wandel een rondje door het beroemde Central Park of bezoek het indrukwekkende Time Square. Tip: doe dit ‘s avonds. Naast deze o-zo bekende hotspots zijn er ook allerlei minder bekende plekken die net zo leuk zijn. Want zie je jezelf al zitten in een typische Amerikaanse sportsbar om een potje baseball te kijken?

Oud en nieuw in New York

Een retourtje New York is vaak helemaal niet zo duur, en dat blijkt! Zelfs rond de jaarwisseling zijn er nog erg voordelige rechtstreekse vliegtickets te vinden. Zie jij op de laatste dag van het jaar de New York Ball Drop op Times Square? Let op: hiervoor moet je al heel erg vroeg aanwezig zijn. Leuker is het het nieuwe jaar in te luiden met een boottocht over de Hudson of een geweldige party in een van de vele bars en clubs. Leuke hotels in hartje New York vind je hier. Lees ook mijn Travel Magazine met 10 dingen die je nog niet wist over New York!

Jaarwisseling New York

screenshot van de deal

Screenshot van de vluchten New York
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)