Ik heb voordelige vliegtickets voor een stedentrip New York gevonden! Vlieg voor slechts €158 heen en terug naar ‘The City that Never Sleeps’! Bezoek het Vrijheidsbeeld, Central Park, het Empire State Building en de vele andere bezienswaardigheden van de Big Apple. Boek dit goedkope retourtje hier.

Stedentrip New York

Stedentrip New York

Een echte must see in New York is onder andere het Empire State Building, het boegbeeld van de New Yorkse skyline. Maar er zijn nog zoveel meer dingen te doen en te zien! Vaar naar het beroemde Vrijheidsbeeld. Loop over de Brooklyn Bridge en geniet van het mooie uitzicht over Lower Manhattan. Jog of wandel een rondje door het beroemde Central Park of bezoek het indrukwekkende Time Square. Tip: doe dit ‘s avonds. Naast deze o-zo bekende hotspots zijn er ook allerlei minder bekende plekken die net zo leuk zijn. Want zie je jezelf al zitten in een typische Amerikaanse sportsbar om een potje baseball te kijken?

Stedentrip New York

Goedkope vliegtickets New York

Een retourtje New York is vaak helemaal niet zo duur, en dat blijkt! Voor slechts 158 euro vlieg je al heen en weer naar een van de leukste steden op aarde. Mooi, want zo houd je geld over om lekker te shoppen in SoHo of een cocktail te drinken op een hippe rooftopbar.

Stedentrip New York

screenshot van de deal

Screenshot deal