Retourvluchten naar Panama

Ontdek het veelzijdige Panama!

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen!
Holidayguru tipt 22.04.20 tot 07.05.20
P.p. vanaf € 363,-

Heb je ooit weleens het bijzondere Panama willen ontdekken? Dan is deze deal helemaal voor jou weggelegd! Je vliegt er al namelijk heen voor slechts €363Dit veelzijdige Midden-Amerikaanse land kan van je lijstje afgestrepen worden!

Vliegtickets Panama

Met deze toffe deal vlieg jij vanaf Amsterdam naar het veelzijdige Panama. Je landt op de internationale luchthaven van Panama-stad en vanaf daar begint jouw reis vol avonturen. Het is tijd voor parelwitte stranden, natuur en cultuur! Let op: deze deal is zonder accommodaties. Check mijn hotelvergelijker of kijk bij Airbnb.

Panama city

Vakantie Panama

Een tropisch paradijs is wat je het kunt noemen: Panama. Begin je reis in de bruisende hoofdstad Panama-stad vol cultuur en historie. Deze stad barst van de bezienswaardigheden, restaurants en uitgaangsmogelijkheden. Vergeet vooral niet het beroemde Panamakanaal te bezoeken, dat de Atlantische Oceaan en de Caribische Zee met elkaar verbindt. Ook zit je in Panama goed als je wat meer ontspanning zoekt. Met parelwitte stranden waan je je in een werkelijk paradijs, omringend door palmbomen en de felblauwe zee. Genoeg redenen om je te wagen aan een reis naar dit heerlijke land!

 

 

screenshot van de deal

screenshot deal