Ontdek adembenemend Thailand!

Vlieg met Qatar Airways naar het prachtige Pattaya vanaf €549 en naar Chiang Mai zelfs al vanaf €499!

  • Luchtvaartmaatschappij Qatar Airways
P.p. vanaf € 549,-

Je kunt momenteel profiteren van lage prijzen voor luxe vluchten, want Qatar Airways heeft een mooie actie lopen waarmee jij voordelige vliegtickets kunt scoren! Het betreft hier goedkope vluchten naar veel prachtige vakantiebestemmingen in Zuidoost-Azië; je vliegt namelijk nu al vanaf €499! Bekijk de actiepagina voor alle mogelijke vluchten en verdere details en voor je het weet zit jij straks te genieten in Azië!

Een voorbeeld van zo’n mooie deal in de actie is bijvoorbeeld dat je al voor maar €549 naar het paradijselijke Pattaya in Thailand kunt vliegen; een werkelijk paradijs op aarde! Het is een zeer populaire badplaats, niet ver van Bangkok, en je vindt hier de meest prachtige stranden. Lijkt dit jou wel wat? Bekijk hier dan snel alle mogelijke data!

pattaya

Goedkoop naar Thailand

Je leest het goed; voor die lage prijs sta jij straks op dat spierwitte strand hierboven. Pattaya is misschien wel de bekendste badplaats van Thailand en het strand zelf en de omgeving heeft ontzettend veel te bieden aan reizigers. Wil je gewoon bruinbakken op het strand, heb je altijd al willen duiken, of wil je je strandvakantie graag combineren met een stedentrip naar Bangkok en meer activiteiten in het binnenland, zoals de drijvende markten? Voor dat alles en meer is Pattaya in Thailand een geweldige uitvalsbasis. Pak je zonnebril en strandhanddoek en gaan! Wil je trouwens weten wanneer je het beste deze kant op kunt vliegen? Lees dan mijn beste reistijd voor Thailand artikel!

pattaya

Voordelige luxe vluchten met Qatar Airways

Die prijs is natuurlijk goed, maar helemaal als je bedenkt dat je vliegt met Qatar Airways; in 2017 uitgeroepen tot beste vliegtuigmaatschappij ter wereld! Wel de luxe van een eersteklas maatschappij dus, maar niet de prijs. De boekingsperiode voor deze scherpe aanbieding loopt van 12 tot en met 20 maart 2018, dus wacht niet te lang met boeken! De reisperiode is vrij in te delen tussen 12 maart en 19 december 2018. Voor alle verdere voorwaarden – en om te boeken – kijk je hier!

thaise olifant

screenshot van de deal

screenshot