Spotgoedkoop: retourtjes Krakau voor nog geen twee tientjes!

Een winterse citytrip wordt nu wel héél voordelig!

Holidayguru tipt 21.01.20 tot 23.01.20
P.p. vanaf € 19,-

Een toffe, winterse stedentrip wordt nu wel héél voordelig, want je vlieg deze winter al retour naar Krakau voor maar €19! Jazeker, voor minder dan twee tientjes kun jij al en mooie citytrip maken. Voor deze prijs boek je rechtstreekse vluchten vanaf Eindhoven, waardoor jij in minder dan twee uur in Polen bent. Ongelofelijk toch?

krakau

Goedkope vluchten Krakau

Met deze deal boek jij retourvluchten van Eindhoven naar Krakau, waar je drie dagen verblijft. Zo maak jij voor een klein prijsje een enorm leuke stedentrip in de Poolse stad. Want ondanks dat de stad nog niet zo bekend is als citytrip bestemming, is het een enorme aanrader om te bezoeken. En voor zo’n prijsje al helemaal! Je boekt met deze deal alleen de retourvluchten. Kijk in mijn hotelvergelijker voor een leuk hotel, of vind hier een toffe Airbnb.

krakau

Stedentrip Krakau

Wanneer je door het oude centrum van Krakau loopt, lijkt het net alsof je in een sprookje terecht bent gekomen. Met name het prachtige Wawel kasteel neemt je mee terug in de tijd. Omdat Krakau als een van de weinige steden van Polen de Tweede Wereldoorlog redelijk heeft doorstaan, vind je nog vele historische bezienswaardigheden terug. Zo ook het beruchte concentratiekamp Auschwits-Birkenau, dat op anderhalf uur rijden van de stad ligt.

screenshot van de deal

screenshot