Ontdek Zuidoost-Azië met Qatar Airways

Vluchten naar deze adembenemende regio al vanaf €499!

  • Luchtvaartmaatschappij Qatar Airways
P.p. vanaf € 499,-

Qatar Airways staat deze week in het teken van Zuidoost-Azië en biedt voordelige vluchten aan naar deze prachtige regio. Vaar per boot door Halong Bay in Vietnam, beleef een doldwaze rit in een tuktuk in Bangkok, Thailand, of vergaap je aan het mysterieuze Angkor Wat complex in Cambodja: Qatar Airways brengt je tegen scherpe prijzen in comfortabele stijl naar al deze droombestemmingen en meer. Vluchten kun je nu al boeken vanaf €499!

Bekijk hier precies naar welke bestemmingen je kunt vliegen en voor welke prijs; en vlieg in stijl jouw droomvakantie in Zuidoost-Azië tegemoet!

halong bay vietnam

Ontdek Zuidoost-Azië

Zuidoost-Azië is een ontzettend geliefde regio onder allerlei type reizigers. Of je nou een backpacker met een beperkt budget bent, of een koppel wat jaren gespaard heeft voor een luxe trouwreis, de diversiteit in Zuidoost-Azië biedt voor ieder wat wils. Deze regio beslaat 11 landen, waaronder Vietnam, Indonesië, Thailand, Maleisië en Cambodja. Breng je straks een bezoekje aan de fascinerende drijvende markten van Thailand, ga je straks ultiem ontspannen op Bali, of wordt het toch een reis naar het mysterieuze Angkor Wat in Cambodja? Waar je reis ook heen gaat; Qatar Airways brengt je er nu voordelig heen!

Angkor Wat

Luxe vluchten met Qatar Airways

Vliegen met Qatar Airways betekent vliegen in stijl. Wist je bijvoorbeeld dat de luchtvaartmaatschappij in 2017 werd uitgeroepen tot de beste vliegtuigmaatschappij ter wereld? Dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn wordt bewezen met deze actie, waarbij je Zuidoost-Azië al kunt gaan ontdekken vanaf €499. De boekingsperiode voor deze scherpe aanbieding loopt van 12 tot en met 20 maart 2018, dus wacht niet te lang met boeken! De reisperiode is vrij in te delen tussen 12 maart en 19 december 2018. Voor alle verdere voorwaarden – en om te boeken – kijk je hier!

olifant in thailand

screenshot van de deal

screenshot