Vier carnaval in Rio de Janeiro – voordelige retourtickets Brazilië

Met luxe luchtvaartmaatschappij Delta Airlines

  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
  • Boekingskosten Geen
  • Ruimbagage Inbegrepen
Holidayguru tipt 18.02.20 tot 03.03.20
P.p. vanaf € 537,-

Hier wil iedereen wel bij zijn, het wereldberoemde carnaval in Rio de Janeiro! Pak je kans en vlieg retour naar het betoverende Brazilië vanaf slechts €537! Er zijn meerdere data rondom carnaval in Rio beschikbaar. Kijk voor de beste, voordeligste opties onder reidata.

Vliegtickets Brazilië

Je vlucht landt in Rio de Janeiro. Hier begint op 21 februari het carnaval spektakel, wat duurt tot 26 februari. De meest bizarre outfits komen voorbij. Ga helemaal gek doen en feestvieren in deze once in a lifetime ervaring. De vluchten worden uitgevoerd door Delta en je hebt slechts een zeer korte stop in New York. De ruimbagage is tevens inbegrepen in je ticket. Je moet immers wel je carnavalsoutfit in je koffer kunnen doen!

carnaval rio

Vakantie Brazilië

Naast carnaval is er in Brazilië natuurlijk nog veel meer te beleven. Ontdek het magische land van de Amazone en de prachtige stranden. Is carnaval slechts het begin van jouw rondreis door Zuid-Amerika? Let op: het verblijf zit niet inbegrepen bij deze deal, maar je kunt gemakkelijk zelf een mooie accommodatie kiezen! Kijk hier voor goede en goedkope hotels of vind een gezellige Airbnb. Op naar Brazilië!

screenshot van de deal

vliegtickets rio