Heb jij nog geen vakantie geboekt? Perfect! Voor slechts €43 vlieg je namelijk al naar het prachtige Sardinië – en weer terug. Kies je voor de voordeligste reisdata, dan verblijf je 13 dagen op het wonderschone Italiaanse eiland. Boek hier je vluchten! 

Vluchten Sardinië

Met deze vluchten Sardinië heb je bijna twee weken om het eiland te ontdekken. Sardinië ligt in de Mediterraanse zee en heeft een kustlijn van bijna 2,000 kilometer. Deze kustlijn is bedenkt met witte zandstranden en loopt over in azuurblauw water. De perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. Geniet op een terrasje van de Italiaanse keuken en zie ’s avonds langzaam de zon in zee zakken. Ken je Sardinië nog niet zo goed en ben je van plan dit eiland te gaan bezoeken? Lees dan mijn handige Travel Magazine artikel vol met Sardinië tips. Zo kom jij je vakantie wel door! 

Vlieg spotgoedkoop naar Sardinië

Je zal 21 juni naar het prachtige Sardinië vliegen! Hier verblijf je bijna twee weken en dan vlieg je 03 juli weer terug. De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair en het zijn rechtstreekse vluchten, wat betekend dat jij al in iets meer dan 2 uur op dit prachtige eiland landt! De accommodatie is niet inbegrepen bij deze prijs, maar je kan hier op zoek gaan naar een goed hotel!

Ryanair

screenshot van de deal

Screenshot van de Sardinie vluchten
Zoeken

Ik help je een passende reis te vinden

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram :)