Vluchten Sardinië in het najaar voor bijna niks!

Rechtstreekse vluchten met Ryanair

  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
slechts € 36,-

Op zoek naar een zonvakantie in het najaar? Perfect! In het najaar vlieg je voor slechts €36 al naar het prachtige – en warme – Sardinië – en weer terug. De voordeligste reisdata in augustus zijn 19 t/m 23 november 2018. Boek hier je vluchten naar het wonderschone Italiaanse eiland.

  • Vul in in mijn vluchtenzoeker: Brussel/Charleroi – Cagliari van 19 t/m 23 november 2018

Vluchten Sardinië

Met deze vluchten Sardinië heb je voldoende tijd om het eiland te ontdekken. Sardinië ligt in de Mediterraanse zee en heeft een kustlijn van bijna 2,000 kilometer. Deze kustlijn is bedekt met witte zandstranden en loopt over in azuurblauw water. De perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. Geniet op een terrasje van de Italiaanse keuken en zie ’s avonds langzaam de zon in zee zakken. Ken je Sardinië nog niet zo goed en ben je van plan dit eiland te gaan bezoeken? Lees dan mijn handige Travel Magazine artikel vol met Sardinië tips. Zo kom jij je vakantie wel door! 

Vlieg spotgoedkoop naar Sardinië

Je zal 19 november va het grauwe België naar het prachtige Sardinië vliegen! Hier verblijf je 5 dagen en dan vlieg je 23 november weer terug. De vluchten worden uitgevoerd door Ryanair en het zijn rechtstreekse vluchten, wat betekent dat jij al in iets meer dan 2 uur op dit prachtige eiland landt! De accommodatie is niet inbegrepen bij deze prijs, maar je kan hier op zoek gaan naar een goed hotel!

Ryanair

screenshot van de deal

Screenshot Kayak