Vliegtickets naar Sri Lanka

Goedkope deal naar een droombestemming!

Helaas, deze deal is afgelopen. Als je in de toekomst geen enkele deal meer wil missen schrijf je dan in voor onze Telegram service, zo ben je als eerste op de hoogte!
  • Luchthaven van vertrek Amsterdam
Holidayguru tipt 05.03.20 tot 22.03.20
P.p. vanaf € 489,-

Vandaag heb ik vluchten gevonden naar een echte droombestemming: Sri Lanka! Voor €489 boek je een retourticket naar deze parel in Azië en kan jouw droomvakantie beginnen.

Sri Lanka

Goedkope vluchten naar Sri Lanka

Jouw avontuur begint op Schiphol, waar je op het vliegtuig stapt richting Sri Lanka. Je vliegt na een overstap in Warschau naar Colombo, de grootste stad van Sri Lanka. Vanuit hier ligt alles open en kun je de mooiste rondreizen en excursies maken. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel goedkoop naar Sri Lanka te vliegen.

Sri Lanka

Sri Lanka vakantie

Sri Lanka is ongeveer net zo groot als Nederland en België samen, maar is echt volgepakt met culturele en natuurlijke highlights. Van groene theeplantages en safariparken tot boeddhistische paleizen en één van de mooiste treinreizen ter wereld. De treinrit van Kandy naar Ella is echt een must-do in Sri Lanka en een ervaring die je nog heel lang bij gaat blijven. En vergeet ook niet een dagje te relaxen op een van de prachtige zandstranden van Sri Lanka!

screenshot van de deal

Screenshot deal