Retourtickets Tallinn – het ultieme ‘winter wonderland’

Ontdek een van Europa's mooiste steden in hartje winter!

  • Luchthaven van vertrek Düsseldorf
  • Boekingskosten Geen!
Holidayguru tipt 24.01.20 tot 27.01.20
P.p. vanaf € 30,-

Ben jij op zoek naar een unieke stedentrip? Reis dan deze winter af naar Estland en verken de historische, relatief onontdekte stad Tallinn! Voor slechts €30 boek jij nu je retourtickets naar dit winter wonderland.

Tallinn

Tallinn

Tallinn is oprecht een van de mooiste steden van Europa. De hoofdstad van Estland staat bekend om haar prachtige historische gebouwen; in het oude centrum van de stad waan je jezelf helemaal terug in de Middeleeuwen! Wandel over de eeuwenoude stadsmuur en geniet van een schitterend panorama over de stad. Breng ook een bezoek aan de Alexander Nevski-kathedraal en het indrukwekkende Kadriog paleis, dat gemodelleerd is naar het paleis van Versailles. Tallinn is een stad vol verborgen parels en een romantische sfeer. De dwarrelende sneeuw in hartje winter maakt het plaatje compleet.

Tallinn

Vluchten Tallinn

Jouw vluchten naar Tallinn worden uitgevoerd door Ryanair en je vertrekt vanaf Düsseldorf. Na slechts 2,5 uur vliegen kom jij aan de hoofdstad van Estland, klaar om deze schitterende stad te ontdekken. Let op: deze deal is exlcusief accommodatie. Neem een kijkje in mijn hotelvergelijker voor een leuk hotel, of zoek hier naar een mooie Airbnb.

screenshot van de deal

screenshot