Goedkope retourtickets naar Vietnam

Niets staat jouw droomvakantie meer in de weg!

  • Luchtvaartmaatschappij China Southern
P.p. vanaf € 364,-

Wereldreizigers en avonturiers, deze deal is voor jullie! Pak je backpack snel in en boek dit retourtje naar Vietnam voor maar €364. Beleef een onvergetelijke rondreis door Vietnam of trek verder Azië in en ga backpacken in dit veelzijdige continent.

Ho Chi Minh City

Vliegtickets naar Ho Chi Minh

Deze goedkope vliegtickets van China Southern Airlines brengen je met een overstap naar Ho Chi Minhstad. De grootste stad van Vietnam – voorheen ook wel bekend als Saigon – is het ideale startpunt van jouw vakantie of rondreis in Vietnam. In dit voorbeeld vertrek je in de zomer van 2019, maar er zijn nog veel andere data te vinden waarop je voor dezelfde prijs of een klein beetje meer naar Vietnam vliegt. Check hiervoor mijn vluchtenvinder!

Vietnam

Vietnam vakantie

Van de hectiek van Hanoi tot de natuurlijke schoonheid van Halong Bay, Vietnam is een land vol contrasten. Combineer tijdens je reis naar Vietnam citytrips in Hanoi en Ho Chi Minhstad met dagtrips naar de mooiste natuurgebieden van het land zoals de grotten in het Phong Nha-Ke Ban National Park. Gurutip: lees hier wat de beste reistijd voor Vietnam is zodat je goed voorbereid op reis vertrekt.

Vietnam

screenshot van de deal

Screenshot deal