Vlieg spotgoedkoop naar Warschau!

Vanuit Charleroi

  • Luchtvaartmaatschappij RyanAir
P.p. vanaf € 7,-

Vandaag heb ik opnieuw een buitenkansje gevonden! Vlieg naar de bruisende hoofdstad van Polen, Warschau, voor slechts €7,19! Voor dat geld kan je toch niet twijfelen. Ik geef soms meer geld uit in de frituur! 🙂 Bekijk hier deze spotgoedkope Warschau vluchten!

Oud centrum Warschau

Vliegtickets Warschau

Na de zomer vlieg je super voordelig vanuit Charleroi heen en weer naar Warschau. De vluchten worden verzorgd door Ryanair. Twee uurtjes vliegen en je staat al in Polen! Er zijn verschillende periodes tot maart. Let wel op, deze aanbieding omvat geen accommodatie. Je kan steeds op zoek gaan op Booking.com naar een voordelig, goed beoordeeld hotel

Paleis Warschau

Stedentrip Warschau

Dit is je kans om het sprookjesachtige historische stadscentrum van Warschau te bezoeken! De Stare Miasto (Oude stad) herbergt gebouwen van de 13e tot de 20e eeuw. Het centrum is ondertussen UNESCO Werelderfgoed! Het is enorm gezellig om langs de kleurrijke, statige herenhuizen of de imposante paleizen te wandelen! Er valt in elk straatje wel iets te beleven en ook ’s avonds vind je hier een fantastisch nachtleven! Het maakt van Warschau een leuk idee voor een nieuwe, alternatieve citytrip.

Oud centrum Warschau

screenshot van de deal

Screenshot