Wereldreis naar Australië en Californië

Streep een onvergetelijke reis van je bucket-list

P.p. vanaf € 1685,-

Denk je er al een tijdje over na om op reis te gaan? Tijdens deze wereldreis bezoek je niet alleen Australië maar ook Californië en Dubai. Je boekt je vliegtickets voor deze reis al vanaf €1685. Staan er nog andere bestemmingen op je bucket-list? Dan maakt WTC met liefde een offerte op maat! 

wereldreis Australie

Wereldreis Australië en Californië

Deze bestemmingen liggen niet bij elkaar om de hoek maar staan hoog op het verlanglijstje van vele wereldreizigers in spé. Met de Navigator: the Simple One wereldreis vertrek je vanuit Amsterdam voor een tussenstop in Dubai. Van deze verplichte tankbeurt kun je maar beter meteen het beste maken door de verbazingwekkende stad van dichterbij te bekijken. De wolkenkrabbers, extravagante luxe in de winkelcentra en het palmeiland laten je in verbazing achter. Hierna vlieg je door naar Sydney om Australië te ontdekken: het Great Barrier Reef, de prachtige nationale parken, Bondi Beach, jij bepaalt! Vanuit Cairns vlieg je naar de US of A. Los Angeles ligt aan je voeten!

wereldreis Los Angeles

Stel je wereldreis samen

Heb je nog veel meer bestemmingen op je verlanglijst staan? WTC helpt je de perfecte wereldreis samen te stellen. De route voor je wereldreis wordt voor jou op maat gemaakt zodat je overal genoeg tijd kunt doorbrengen. De reisspecialisten weten precies wat de mooiste plekjes zijn. Wat moet je hiervoor doen? Geef door wanneer je wilt vertrekken en  maak per continent een lijstje met de bestemmingen die je wilt bezoeken. Zo maak je de reis van je leven!

wereldreis Amerika

Make your dreams come true – ga op reis!

 • Wereldreis naar Australië en Los Angeles vanaf €1685
  • Reisperiode: zelf te bepalen
  • Reisduur: zelf te bepalen
  • Luchthaven van vertrek: Amsterdam
  • Reisroute: in dit voorbeeld Dubai, Sydney, Cairns, Los Angeles
  • Of geef je eigen reiswensen aan voor een offerte op maat!
  • Boekingskosten: exclusief
  • Prijs: Slechts €1685 per persoon op basis van een reis voor 1 persoon

screenshot van de deal

Wereldreis Australie