Vroegboekkorting

De nieuwste deals met de hoogste vroegboekkorting

Alle vroegboekdeals

 

Vakantie 2021 boeken met vroegboekkorting

Vroege vogels die boeken hun vakantie natuurlijk zo snel mogelijk voor de hoogste vroegboekkorting. Of je nu liever naar een zon, zee en strand bestemming gaat in de zomervakantie of misschien wel de sneeuw opzoekt in de winter tijdens de kerstvakantie, de meeste korting krijg je wanneer je zo ver mogelijk voor vertrek boekt. Bij bekende reisaanbieders als Corendon en TUI krijg je in de wintermaanden nog eens extra voordeel bovenop de vroegboekkorting. Zo boek je jouw vakantie in 2021 super voordelig.

Vroegboekkorting TUI:

  • De vroegboekkorting van TUI kan oplopen tot 30% als je 4 maanden van tevoren boekt
  • Tot 100,- extra korting per persoon
  • 10% korting op TUI experiences
  • Ruil tot 7 dagen voor vertrek kosteloos je vliegvakantie om
  • Geldteruggarantie als TUI de boeking moet annuleren ivm Covid-19

Vroegboekkorting Corendon:

Vroegboekkorting Center Parcs:

  • Bij Center Parcs kan de vroegboekkorting oplopen tot wel 36%
  • Gratis omboeken tot 21 dagen voor aankomst
  • Tot 1 dag van tevoren omboeken in het geval van reisbeperkingen door de overheid zoals een negatief reisadvies.

Een familie op het strand

 

 

Zomervakantie 2021

Ben jij gebonden aan de schoolvakanties of wil je graag in de zomer weg waar de zon wél gegarandeerd schijnt? Dan kun je dankzij spetterende vroegboekkorting toch voordelig op vakantie. Dankzij websites als Vakantiediscounter vind je vakanties voor ieder budget van een uitgebreid aanbod van reisaanbieders. En ik? Ik zoek daar natuurlijk weer de ållerscherpste deals voor jou uit zodat jij profiteert van de hoogste vroegboekkorting.

 

Vroegboekbestemmingen

Ga jij dit jaar zonnestraaltjes vangen aan de heerlijke stranden tijdens een vakantie naar Spanje, lig je liever met een cocktail in je hand tijdens een zonvakantie naar Turkije of dans jij de Sirtaki tijdens jouw Griekenland vakantie? Hoe dan ook, dankzij de scherpe vroegboekkorting geniet jij van een prachtige vakantie!

 

Gurutips voor de hoogste vroegboekkorting

 

Veelgestelde vragen over vroegboekkorting

Hoe werkt vroegboekkorting?

Vroegboekkorting is in het leven geroepen door reisaanbieders. Ieder vakantieseizoen kopen zij namelijk een groot aantal reizen in bij touroperators en luchtvaartmaatschappijen. Met de vroegboekkorting is er meer zekerheid dat een gedeelte van de plekken al gevuld is voordat het seizoen echt begint. Met name gezinnen met kinderen die in de zomervakantie op vakantie willen, hebben hier baat bij. Zo zit je namelijk gegarandeerd in je favoriete hotel, camping of vakantiepark voor de beste prijs.

Bestaat vroegboekkorting echt?

Ja! Vroegboekkorting wordt gegeven door reisaanbieders aan het begin van het boekingsseizoen. Na de vroegboekkortingen zijn er altijd mensen die voor de reguliere prijs een vakantie boeken. De zomervakantie  is niet voor niets de populairste vakantietijd en daardoor schieten de prijzen ook omhoog. Tijdens last minute aanbiedingen worden de laatste plekjes verkocht tegen een lagere prijs dan de andere zomeraanbiedingen, maar deze zijn dan alsnog hoger dan de oorspronkelijke prijzen. Er zijn namelijk altijd mensen die op het laatste moment toch besluiten om een zonvakantie te boeken. Vooral wanneer de zomer in Nederland weer eens tegen valt. 😎

Tot wanneer is er vroegboekkorting?

De populairste vroegboekkorting is die voor de zomervakantie 2021. Zodra het nieuwe boekingsseizoen in gaat, worden ook de eerste kortingen gegeven. Van november tot eind februari vind je de hoogste vroegboekkortingen. Bovenop de vroegboekkorting geven reisaanbieders als TUI en Corendon vaak nog extra korting in december. Ook voor wintersport kun je mooie aanbiedingen op de kop tikken door deze in de zomer en herfst te boeken.

Vroegboekkorting of last minute?

That’s the question! Of je nu de meeste korting met vroegboeken krijgt of toch bij last minute vakantie is inderdaad een goede vraag. Het voordeel van vroegboeken is dat je de beste prijs krijgt voor de vakantie die jij wilt en vooral wanneer je wilt. Helemaal wanneer je met kinderen op vakantie gaat en gebonden bent aan de zomervakantie, heb je het meeste baat bij een vroegboekaanbieding. In de zomervakantie zijn goede last minute aanbiedingen uiterst zeldzaam. Het nadeel van last minutes is bovendien dat je erg flexibel moet zijn in je reisdata en bestemming.