Vroegboekkorting

De nieuwste deals met de hoogste vroegboekkorting

Vakantie 2020 boeken met vroegboekkorting

Vroege vogels die boeken hun vakantie natuurlijk zo snel mogelijk voor de hoogste vroegboekkorting. Of je nu liever naar een zon, zee en strand bestemming gaat in de zomervakantie of misschien wel de sneeuw opzoekt in de winter tijdens de kerstvakantie, de meeste korting krijg wanneer je zo ver mogelijk voor vertrek boekt. Bij bekende reisaanbieders als Corendon, TUI en Sunweb krijg je in de wintermaanden nog eens extra voordeel bovenop de vroegboekkorting. Zo boek je jouw zomervakantie 2020 super voordelig.

 

Zomervakantie 2020

Ben jij gebonden aan de schoolvakanties of wil je graag in de zomer weg waar de zon wél gegarandeerd schijnt? Dan kun je dankzij spetterende vroegboekkorting toch voordelig op vakantie. Dankzij websites als Vakantiediscounter vind je vakanties voor ieder budget van een uitgebreid aanbod van reisaanbieders. En ik? Ik zoek daar natuurlijk weer de állerscherpste deals voor jou uit zodat jij profiteert van de hoogste vroegboekkorting.

 

Mallorca zomervakantie

Zomervakantie tot €250

 • In de zomer op vakantie voor een prikkie
 • Heerlijk zonnen op de mooiste stranden
 • Zomervakantie in Spanje, Griekenland of Turkije
Cocktail

Zomervakantie tot €500

 • Luxe zonvakanties dichtbij tot €500 p.p.
 • All inclusive genieten
 • Volop pret voor waterratten in aqua resorts
Bahamas

Zomervakantie tot €1000

 • Verre bestemmingen in de zomervakantie
 • (Ultra) all inclusive in luxe resorts
 • Onbezorgde en zon gegarandeerde zomervakantie

Vroegboekbestemmingen

 

De zomervakantie is natuurlijk hét moment waarop de meeste mensen op vakantie gaan, maar ook in de andere schoolvakanties kun je goedkoop op vakantie met vroegboekaanbiedingen. Boek bijvoorbeeld een winterzon vakantie naar een verre bestemming of ga met veel voordeel op wintersport.

Ga jij dit jaar zonnestraaltjes vangen aan de heerlijke stranden tijdens een vakantie naar Spanje, lig je liever met een cocktail in je hand tijdens een zonvakantie naar Turkije of dans jij de Sirtaki tijdens jouw Griekenland vakantie? Hoe dan ook, dankzij de scherpe vroegboekkorting geniet jij van een prachtige vakantie (of misschien wel twee!) 😉

 

 

Gurutips voor de hoogste vroegboekkorting

Waarom vroeg boeken bij Holidayguru?

 • De scherpste aanbiedingen van verschillende reisaanbieders
 • Verblijf alleen in goed beoordeelde accommodaties
 • Verre reizen, stedentrips, heerlijke zonvakanties, rondreizen en meer!
 • Blijf op de hoogte via e-mail, mijn app of Telegram!

 

Veelgestelde vragen over vroegboekkorting

Hoe werkt vroegboekkorting?

Vroegboekkorting is in het leven geroepen door reisaanbieders. Ieder vakantieseizoen kopen zij namelijk een groot aantal reizen in bij touroperators en luchtvaartmaatschappijen. Met de vroegboekkorting is er meer zekerheid dat een gedeelte van de plekken al gevuld is voordat het seizoen echt begint. Met name gezinnen met kinderen die in de zomervakantie op vakantie willen, hebben hier baat bij. Zo zit je namelijk gegarandeerd in je favoriete hotel, camping of vakantiepark voor de beste prijs.

Bestaat vroegboekkorting echt?

Ja! Vroegboekkorting wordt gegeven door reisaanbieders aan het begin van het boekingsseizoen. Na de vroegboekkortingen zijn er altijd mensen die voor de reguliere prijs een vakantie boeken. De zomervakantie  is niet voor niets de populairste vakantietijd en daardoor schieten de prijzen ook omhoog. Tijdens last minute aanbiedingen worden de laatste plekjes verkocht tegen een lagere prijs dan de andere zomeraanbiedingen, maar deze zijn dan alsnog hoger dan de oorspronkelijke prijzen. Er zijn namelijk altijd mensen die op het laatste moment toch besluiten om nog even naar de zon te gaan. Vooral wanneer de zomer in Nederland weer eens tegen valt. 😎

Tot wanneer is er vroegboekkorting?

De populairste vroegboekkorting is die voor de zomervakantie 2020. Zodra het nieuwe boekingsseizoen in gaat, worden ook de eerste kortingen gegeven. Van november tot eind februari vind je de hoogste vroegboekkortingen. Bovenop de vroegboekkorting geven reisaanbieders als TUI, Corendon, Sunweb en D-reizen vaak nog extra korting in december. Ook voor wintersport kun je mooie aanbiedingen op de kop tikken door deze in de zomer en herfst te boeken.

Vroegboekkorting of last minute?

To be or not to be. That’s the question! Of je nu de meeste korting met vroegboeken krijgt of toch bij last minute vakantie is inderdaad een goede vraag. Het voordeel van vroegboeken is dat je de beste prijs krijgt voor de vakantie die jij wilt en vooral wanneer je wilt. Helemaal wanneer je met kinderen op vakantie gaat en gebonden bent aan de zomervakantie, heb je het meeste baat bij een vroegboekaanbieding. Het nadeel van last minutes is dat je erg flexibel moet zijn in je reisdata en bestemming.