win een reis naar de maldiven! de holidayguru viert 3 miljoen fans op facebook!

Win een reis naar de Maldiven! De HolidayGuru viert 3 miljoen fans op Facebook!

header_million

[lp_row]

En de winnaar is… SABINE

[lp_col]
Van harte gefeliciteerd! Je gaat naar de Maldiven!!

[/lp_col]

[lp_row]

Win een reis naar de Maldiven! De HolidayGuru viert 3 miljoen fans op Facebook!

[lp_col]

Deze week bereikte ik het verbazingwekkende aantal van 3 miljoen fans op Facebook. Aan wie heb ik dat te danken? Aan jullie, mijn trouwe lezers die iedere dag weer op mijn blog kijken. Ik ben zo dankbaar en enthousiast over mijn drie miljoen Facebookfans, dat er een weggeefactie van start gaat in samenwerking met Robinson Club. Niet zomaar een reis, maar een trip naar de Maldiven! Ongeloofelijk nietwaar? Je wint een week verblijf in de Robinson Club – met vlucht en transfers inbegrepen! Het is mijn manier om jullie wat terug te geven. De gelukkige winnaar gaat samen met een vriend of vriendin naar de paradijselijke eilanden – de Maldiven!

Stel je eens voor – je wordt wakker door het geluid van kabbelende golven en zodra je je ogen opent, zie je helderblauw water en witte stranden. Je verlaat het huis en voelt het zachte zand tussen je tenen. Een tafel gevuld met lekkernijen wacht. De zon schijnt en er is geen wolkje aan de lucht – oh man!

[/lp_col]

[lp_col]

Droom je al weg? Dan is deze prijs voor jou! De vakantie van je dromen: een week op de Maldiven voor twee personen met verblijf in de Robison Club, inclusief vluchten en transfers..

erstes_bild

[/lp_col]
[/lp_row]

[lp_row]

Hoe win je een week in de Maldiven

[lp_col]

zweites_bild

[/lp_col]

[lp_col]

De Robinson Club is een droomresort en hier wordt je droomvakantie werkelijkheid. Geniet van de zon op perfecte stranden, ontspan in de luxueuze accommodatie of verken de onderwaterwereld tijdens een snorkelles of een duiktrip. In de Indische Oceaan zwem je constant met dolfijnen en als er kleine haaien om je heen cirkelen: geen paniek, ze doen geen vlieg kwaad. Om naast deze zeedieren te zwemmen is een onvergetelijke ervaring. Je ervaart het pure gevoel van de Maldiven. Doe mee aan mijn wedstrijd en binnenkort zit jij misschien op het vliegtuig naar de Maldiven, met een grote glimlach op je gezicht.

Het is vrij simpel om mee te doen aan de competitie: vul je e-mailadres in en je doet al mee aan de loting voor deze weggeefactie.

[/lp_col]

[/lp_row]

[lp_row]

[/lp_row]

[lp_row]

palme_uk

[/lp_row]

[lp_row]

Website van het Jaar: Urlaubsguru.de is genomineerd – stem nu!

[lp_col]

Tergelijkertijd ben ik erg blij dat mijn Duitse broer, Urlaubsguru.de, een kandidaat is voor Website van het Jaar 2015. De stemming vindt hier plaats: http://websitedesjahres.de/urlaubsguru/  Stem voor Urlaubsguru.de in de categorie Ontspanning en Reizen. Vergeet niet je keuze te bevestigen, alleen dan telt je stem mee! Met je stem maak je ook nog eens kans op de volgende prijzen via Website van het Jaar:

[/lp_col]

[lp_col]

Screenshot

Ik wens jullie allemaal succes en veel plezier met de weggeefactie voor de Maldiven, om mijn 3 miljoen Facebookfans te vieren! 🙂

[/lp_col]
[/lp_row]

*Terms & Voorwaarden: The “Maldiven- Bedankt voor 3 miljoen Facebook fans”- wedstrijd start op 9 oktober, 2015 om 12.00 en eindigt op 13 november 2015 om 23.59. Bij deelname stem je toe om ingeschreven te worden voor de nieuwsbrief van Holidayguru.nl. Uitschrijven voor de nieuwsbrief kan via info@holidayguru.nl. De winnaar van de competitie wordt gekozen uit alle actieve lezers van de nieuwsbrief. Sta je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan mag je ook meedoen aan de wedstrijd. Laat dan gewoon je gegevens achter in het formulier. De winnaar en zijn of haar gast moeten ten minste 18 jaar oud zijn.
De actie wordt in tien landen tegelijk gehouden (Duitsland, Switzerland, Oostenrijk, Nederland, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Ierland). Van alle deelnemers uit alle landen wordt een winnaar gekozen. Medewerkers van UNIQ GmbH en familieleden mogen niet participeren. De beslissing van de organisatie is doorslaggevend.