Winactie Fletcher Hotel Amsterdam

Win 2 overnachtingen in het Fletcher hotel in Amsterdam

Het is dé beeldbepalende toren als je vanuit Utrecht over de A2 Amsterdam binnenrijdt. Niet ver van de Amsterdam Arena ligt het designhotel met de kenmerkende cirkels op de gevel: Fletcher Hotel Amsterdam! Zelfs de douche is er futuristisch, en vanuit SKYlounge heb je panoramisch uitzicht over Amsterdam aan de ene kant en het Hollandse polderlandschap aan de andere kant. Het 4-sterrenhotel beschikt over comfortabele kamers met een warme inrichting. ’s Ochtends kun je genieten van het uitzicht vanaf de 17e verdieping onder het genot van een heerlijk ontbijtje. Dat is nog eens fijn wakker worden!

Heb je altijd al willen weten hoe het is om in dit ronde designhotel te overnachten? Dan heb je geluk! Ik verloot namelijk twee overnachtingen inclusief ontbijt. Lees hieronder hoe je deelneemt aan de winactie:

 

Winactie Fletcher Hotel Amsterdam

 

Doe mee en win twee overnachtingen in het Fletcher Hotel in Amsterdam

Deelnemen aan deze actie is heel gemakkelijk! Samen met Fletcher Hotels verloot ik twee overnachtingen in Fletcher Hotel Amsterdam en het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is onze Holidayguru vragenlijst in te vullen! Nadat de enquete is verzonden doe je automatisch mee aan de verloting en maak je kans op twee nachtjes in het beroemde hotel!

Zo speel je mee met de Fletcher Hotel Winactie:

  1. Doe mee aan onze Holidayguru enquete
  2. Vergeet niet je emailadres en voornaam in te vullen aan het einde van het onderzoek.
  3. Voilà – je speelt mee! Ik houd mijn vingers voor je gekruist, succes!

* Algemene Voorwaarden: De Fletcher Hotel Amsterdam Winactie wordt georganiseerd door UNIQ GmbH en begint op 29 mei 2017. Door deel te nemen aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met het volgende:

  • De deelnemer abonneert gratis op de Holidayguru.nl Nieuwsbrief, eigendom van UNIQ GmbH, Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland;
  • De opgegeven persoonlijke gegevens worden door bovengenoemd bedrijf verzameld en verwerkt;
  • Indien de deelnemer gewonnen heeft zal deze met afgekorte namen en afgekort e-mailadres op de Holidayguru.nl website geplaatst worden.

De inschrijving op de nieuwsbrief kan op elk moment door middel van contact met UNIQ GmbH opgeheven worden door een e-mail te sturen naar info@holidayguru.nl of door op de afmeldlink in de nieuwsbrief te klikken. Onder alle actieve nieuwsbriefabonnees wordt de winnaar gekozen en de winnaar wordt per e-mail benaderd. De hoofdprijs is, in overleg met het Fletcher Hotel in Amsterdam, in te wisselen op basis van de beschikbaarheid van hotelkamers. De volgende prijs wordt verloot: twee overnachtingen in een kamer voor twee personen in het Fletcher Hotel in Amsterdam, inclusief ontbijt. Uitbetaling in contanten of inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familie zijn uitgesloten van deelname.