Afgelopen: winactie NS International

 

Win treinkaartjes naar Londen of Parijs

Ga binnenkort een weekendje naar Londen of Parijs met de trein! In samenwerking met NS International geef ik 2x 2 tickets naar Londen of Parijs weg. Lijkt jou dit ook te gek? Lees hieronder snel hoe je mee kunt doen!

Hoe doe je mee?

Wil jij binnenkort wel over de Champs-Élysées of Oxford Street struinen? Zo doe je mee aan de winactie:

Instagram

  1. Volg @holidaygurunl op Instagram
  2. Like de post over de NS International winactie
  3. Tag een vriend of vriendin onder de post over de NS International winactie

Facebook

  1. Like de Facebookpagina van Holidayguru
  2. Like de post over de NS International winactie
  3. Tag een vriend of vriendin onder de post over de NS International winactie

Dat is alles! Deze winactie loopt van maandag 2 maart 2020 12.00 uur tot zondag 8 maart 2020 23.59 uur. Ik verloot twee treintickets onder de deelnemers op Facebook en twee treintickets onder de deelnemers op Instagram.

 

 

Londen stedentrip

Parijs

De prijs

De winnaars van deze fantastische winactie gaan met de trein naar Londen of Parijs!

  • 2 treintickets van NS International naar Londen of Parijs

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname aan de NS International winactie

De Holidayguru NS International winactie wordt georganiseerd door UNIQ BV, Euclideslaan 1 3584BL Utrecht, (hierna “UNIQ”). Deelname vindt uitsluitend plaats onder de hieronder vermelde voorwaarden. Met deelname aan de winactie wordt nadrukkelijk akkoord gegaan met deze voorwaarden voor deelname.
UNIQ maakt deelname aan de wedstrijd mogelijk – de deelnemer is zich daarvan bewust en begrijpt dat hij/zij daarom zijn/haar gegevens moet verstrekken om de prijs in ontvangst te nemen.

Gerechtigd om deel te nemen zijn alle natuurlijke personen die

Verloop van de winactie:

De Holidayguru NS International winactie loopt vanaf maandag 2 maart 2020 12.00 uur tot zondag 8 maart 2020 23.59. De winnaar krijgt na afloop van de winactie via Facebook of Instagram persoonlijk bericht.

Wijzigingen in de algemene gegevensbescherming met betrekking tot de Holidayguru NS International Winactie

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Persoonlijke gegevens die in verband met deze wedstrijd worden verstrekt, mogen door UNIQ BV alleen worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd en voor mogelijke prijsverwerkingen in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming. De verzamelde en verwerkte gegevens van de winnaars worden door UNIQ verwijderd als ze niet langer nodig zijn voor de afhandeling van de wedstrijd, maar uiterlijk na het einde van de wettelijke bewaartermijn met het oog op de uitvoering van het contract.

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens

De basis voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens wordt enerzijds gevormd door artikel 6, lid 1,. a) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deelnemers aan de Winactie gaan akkoord om deel te nemen en hebben de nodige informatie ontvangen. Deelname aan de Winactie is vrijwillig. Door deel te nemen aan de wedstrijd, stemt de deelnemer hierbij in met het volgende:

Bovendien vormt artikel 6, lid 1,. b) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ook de rechtsgrondslag, aangezien de gegevens die vereist zijn voordat het contract wordt gesloten, moeten verwerkt worden om de prijs in het geval van een overwinning te kunnen toekennen. Persoonlijke gegevens van de winnaar en de persoon die nodig zijn voor de registratie van de betreffende reis worden vervolgens verzameld om de prijs te verwerken nadat de winnaar is getrokken.

Type persoonlijke gegevens

UNIQ BV verwerkt de gegevens die in verband met deze wedstrijd worden vergaard. De verwerkte gegevens zijn afhankelijk van de dienst die werd gebruikt op het moment van deelname aan de wedstrijd en kunnen het volgende omvatten:

De Deelnemer is als enige verantwoordelijk voor het correct zijn van alle verstrekte contactgegevens. Als de prijs van de winactie niet kan worden verdeeld vanwege onjuiste gegevens, verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

Openbaarmaking van gegevens

Om de berichtendiensten aan te bieden, worden technische dienstverleners door UNIQ BV gebruikt als verwerkers, die in de algemene privacyverklaring, in de paragraaf Disclosure of Data, worden genoemd.

Opslag van persoonlijke gegevens

De gegevens die nodig zijn om de prijzen te verwerken en toe te kennen, worden door UNIQ BV opgeslagen voor de wettelijke opslagperiode en worden vervolgens verwijderd.

De deelnemer is te allen tijde vrij de app opnieuw te verwijderen. Daarbij herroept de deelnemer ook zijn deelname aan de prijstrekkingen. Raadpleeg onze regels voor gegevensbescherming voor meer informatie.

Wie komt in aanmerking

De volgende onderdelen zijn inbegrepen bij winst:

Voorwaarden ‘2 Retourtickets Londen of Parijs e klas’:

Hoe kunnen de reizen geboekt worden? 

Privacy:

Vragen en/of klachten

Je kunt ook contact opnemen via NS Klantenservice, Postbus 2025, 3500 HA, te Utrecht of telefonisch op nummer 030-751 5155 (dag en

Verloting en aankondiging:

De winnaars van de NS International winactie moeten uiterlijk op 11.03.2020 onder wettelijk toezicht worden getrokken door UNIQ BV. De trekking van de winnaar is willekeurig. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Medewerkers van UNIQ BV en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

UNIQ behoudt zich het recht voor om personen uit te sluiten van de winactie als ze deze voorwaarden voor deelname schenden.

// 27.02.2020