Winactie: Praag tijdens kerstmarktperiode

Doe mee en win een stedentrip naar Praag!

Ik heb voor jullie nu een hele toffe actie! Win een vierdaagse stedentrip voor 2 personen naar de gouden stad Praag tijdens de kerstmarktperiode. Vlucht en verblijf inbegrepen!

Beleef de gouden stad van Europa in de winter en bezoek de gezellige kerstmarkt! In het decor van stralende lampjes, kerstversieringen en sneeuw, ziet deze stad er uit als een echt sprookje! Kerstmarkt Praag. 

In winterse sferen ziet Praag er nog romantischer uit! De klassieke gebouwen bedenkt met een laag witte sneeuw, een koude wind, gezellige lichtjes en de kerstmarkt. Dit is de ultieme stedentrip voor in de winter! De kerstmarkt vindt plaats vanaf 3 december 2016 dus mis die kans niet!

Lees hieronder hoe je meedoet! 

Kerstmarkt Praag

Gewinnspiel Prag NL

Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! Alle deals die ik vind, kun je ook zien in mijn app. Je vindt mij ook op Facebook en Instagram 🙂

Zo win je een stedentrip naar Praag

Meedoen aan deze actie is super makkelijk: schrijf je in voor onze newsletter in het vakje hiernaast en klik dan op versturen. Daarmee doe je mee aan de loting en met een beetje geluk, kun je je op een reis naar Praag verheugen! De reisperiode kan je vrij kiezen tussen 3 december en 21 december 2016. Het verblijf is alleen mogelijk in deze vastgestelde periode en de winnaar moet zijn/haar prijs binnen de 5 dagen verzilveren. Ik duim voor je – veel succes!

Dit zit bij de reis inbegrepen:

  • Drie gratis overnachtingen in een 3*hotel met goede beoordeling
  • De vlucht van en naar Praag vanaf Eindhoven of Amsterdam
  • Inclusief ontbijt
  • Deelname kan tot en met 7 november 2016, op 8 november wordt de winnaar reeds bekend gemaakt.

In samenwerking met Bebsy.nl

Deze winactie wordt u aangeboden in samenwerking met Bebsy.nl, een van Holidayguru’s partnersites. Bebsy geeft momenteel een kortingscode van €15 weg. Het enige wat je moet doen is je inschrijven op hun nieuwsbrief.

Check ook mijn andere topdeals!