Winactie roze Ibiza hotel

Win een vakantie naar hét roze hotel op Ibiza!

Duiken en plonsen in een roze zwembad, een cocktail drinken aan de net zo barbieroze poolbar en als een Disneyprins- of prinses slapen in een te gekke en mierzoete kamer met jaren ’70 inrichting. Welkom in het Paradiso Ibiza Art Hotel! Dit is hét leukste hotel van Ibiza en jij kunt daar binnenkort vakantie vieren. Helemaal gratis! In samenwerking met Bebsy geef ik een 8-daagse reis naar Ibiza weg met verblijf in het Paradiso Ibiza Art Hotel ter waarde van €1200. De prijs is voor twee personen en bestaat uit twee economy class retourtickets (inclusief handbagage) en zeven hotelovernachtingen in het Pardiso Ibiza Art Hotel. Lijkt jou dit ook te gek? Lees hieronder snel hoe je mee kunt doen!

Hoe doe je mee?

Zie jij jezelf en een vriend of vriendin wel chillen aan het roze zwembad van het Paradiso Ibiza Art Hotel? Doe dan snel mee aan mijn winactie. Meedoen is heel makkelijk. Zo werkt het:

  1. Volg @holidaygurunl op Instagram
  2. Tag de persoon die je mee wilt nemen naar Ibiza in een opmerking onder deze post.

Dat is alles! Deze winactie loopt van 15 april tot en met 6 mei 2019. De winnaar krijgt na afloop van de winactie via een privé bericht op Instagram persoonlijk bericht. Hieronder vind je de voorwaarden voor deelname. Veel succes!

Paradiso Ibiza Art Hotel

Paradiso Ibiza Art Hotel

De prijs

De winnaar van deze fantastische winactie mag lekker op vakantie naar het roze hotel op Ibiza. De prijs is voor twee personen. Dit houdt de prijs precies in:

  • Twee Economy Class retourtickets naar Ibiza (inclusief handbagage)
  • 7 hotelovernachtingen in Paradiso Ibiza Art Hotel o.b.v. logies
  • De prijs heeft een totale maximale waarde van €1200
  • De reis dient voor 31 augustus 2019 geboekt te worden. De vertrekdatum is op basis van beschikbaarheid in de maanden mei/juni/september/oktober.

 

Voorwaarden voor deelname

Voorwaarden voor deelname aan de Ibiza winactie

De Ibiza winactie wordt georganiseerd door UNIQ GmbH, Rhenus Platz 2 in 59439 Holzwickede (hierna “UNIQ”). Deelname vindt uitsluitend plaats onder de hieronder vermelde voorwaarden. Met deelname aan de winactie wordt nadrukkelijk akkoord gegaan met deze voorwaarden voor deelname.
UNIQ maakt deelname aan de wedstrijd mogelijk – de deelnemer is zich daarvan bewust en begrijpt dat hij/zij daarom zijn/haar gegevens moet verstrekken om deel te nemen

Gerechtigd om deel te nemen zijn alle natuurlijke personen die

Verloop van de winactie:

De Holidayguru Ibiza winactie loopt vanaf maandag 15 april 2019 12.00 uur tot maandag 6 mei 2019 23.59. De winnaar krijgt na afloop van de winactie via Instagram persoonlijk bericht.

Wijzigingen in de algemene gegevensbescherming met betrekking tot de Holidayguru Ibiza Winactie 2019

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Persoonlijke gegevens die in verband met deze wedstrijd worden verstrekt, mogen door UNIQ GmbH alleen worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd en voor mogelijke prijsverwerkingen in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming. De verzamelde en verwerkte gegevens van de winnaars worden door UNIQ verwijderd als ze niet langer nodig zijn voor de afhandeling van de wedstrijd, maar uiterlijk na het einde van de wettelijke bewaartermijn met het oog op de uitvoering van het contract.

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens

De basis voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens wordt enerzijds gevormd door artikel 6, lid 1,. a) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deelnemers aan de Winactie gaan akkoord om deel te nemen en hebben de nodige informatie ontvangen. Deelname aan de Winactie is vrijwillig. Door deel te nemen aan de wedstrijd, stemt de deelnemer hierbij in met het volgende:

Bovendien vormt artikel 6, lid 1,. b) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ook de rechtsgrondslag, aangezien de gegevens die vereist zijn voordat het contract wordt gesloten, moeten verwerkt worden om de prijs in het geval van een overwinning te kunnen toekennen. Persoonlijke gegevens van de winnaar en de persoon die nodig zijn voor de registratie van de betreffende reis worden vervolgens verzameld om de prijs te verwerken nadat de winnaar is getrokken.

Type persoonlijke gegevens

UNIQ GmbH verwerkt de gegevens die in verband met deze wedstrijd worden vergaard. De verwerkte gegevens zijn afhankelijk van de dienst die werd gebruikt op het moment van deelname aan de wedstrijd en kunnen het volgende omvatten:

De Deelnemer is als enige verantwoordelijk voor het correct zijn van alle verstrekte contactgegevens. Als de prijs van de winactie niet kan worden verdeeld vanwege onjuiste gegevens, verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

Openbaarmaking van gegevens

Om de berichtendiensten aan te bieden, worden technische dienstverleners door UNIQ GmbH gebruikt als verwerkers, die in de algemene privacyverklaring, in de paragraaf Disclosure of Data,  worden genoemd.

Opslag van persoonlijke gegevens

De gegevens die nodig zijn om de prijzen te verwerken en toe te kennen, worden door UNIQ GmbH opgeslagen voor de wettelijke opslagperiode en worden vervolgens verwijderd.

De deelnemer is te allen tijde vrij @holidaygurunl op Instagram te ontvolgen. Daarbij herroept de deelnemer ook zijn deelname aan de prijstrekkingen. Raadpleeg onze regels voor gegevensbescherming voor meer informatie.

Wie komt in aanmerking

De volgende onderdelen zijn inbegrepen bij winst:

– Twee Economy Class retourtickets naar Ibiza (inclusief handbagage)
– 7 hotelovernachtingen in Paradiso Ibiza Art Hotel o.b.v. logies
– De prijs heeft een totale maximale waarde van 1200
– De reis dient voor 31 augustus 2019 geboekt te worden. De vertrekdatum is op basis van beschikbaarheid in de maanden mei/juni/september/oktober.

Verloting en aankondiging:

De winnaar van de Ibiza  winactie moet uiterlijk op 07.05.2019 onder wettelijk toezicht worden getrokken en zal schriftelijk worden gecontacteerd door UNIQ GmbH. De trekking van de winnaar is willekeurig.

Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname.

UNIQ behoudt zich het recht voor om personen uit te sluiten van de winactie als ze deze voorwaarden voor deelname schenden.

// 15.04.2019