Afgelopen: Winactie Valentijn

 

Win een romantisch weekend in het Mainport hotel

Het Mainport hotel is een van de bekendste hotels van Nederland. Deze eyecatcher biedt spectaculair uitzicht over de skyline van Rotterdam, de havenstad die in het laatste decennium in een cosmopolitische stad met allure transformeerde. Aan de oevers van de Maas verblijf je in een Waterfront kamer. Vanuit de jacuzzi heb je uitzicht over de beroemde Erasmusbrug. Hoe romantisch wil je het hebben?!

Naast deze enorme jacuzzi staat in de Waterfront kamer een XL Kingsize bed en kun je in de badkamer stomen in je eigen privé sauna. Spa Heaven, de wellness op de 8e verdieping van het hotel, is gratis toegankelijk voor hotelgasten en biedt een hamam, overdekt binnenzwembad en Finse panoramasauna, wederom met spectaculair uitzicht. Het luxe 5-sterrenhotel met designkamers wordt ook nog eens uitstekend beoordeeld met 4.5 van de 5 sterren op Tripadvisor. Verblijf jij hier binnenkort een nachtje met je geliefde?

 

Zo win je een overnachting in het Mainport hotel in Rotterdam

Meedoen aan deze actie is super makkelijk: je doet automatisch mee als je je inschrijft voor onze WhatsApp Service die je hieronder vindt door wat verder naar beneden te scrollen. Stuur me een Whatsapp bericht met de woorden “Start valentijn”. Met een beetje geluk win je dit romantische weekend! De reisperiode wordt in overleg met het Mainport bepaald. Als je wint, dien je de prijs binnen vijf dagen te verzilveren. De winnaar wordt per persoonlijk Whatsapp bericht gecontacteerd. Ik duim voor je – veel succes! Je kunt deelnemen van 31 januari tot  14 februari 2018.

Dit zit bij de reis inbegrepen:

  • Eén nacht op vrijdag of zaterdag in een Waterfront kamer met bubbelbad in het Mainport hotel in Rotterdam
  • Ontbijt voor 2 personen

Hoe te registereren voor mijn winactie:

  • Klik op de groene “WhatsApp” knop hier links
  • Voeg het nummer wat je ziet toe aan je contacten
  • Stuur me een Whatsapp bericht met de woorden “Start valentijn
  • Je kunt de service op elk moment stoppen door “STOP” te sturen naar hetzelfde nummer

In samenwerking met Mainport Rotterdam

Deze winactie wordt aangeboden in samenwerking met het Mainport hotel in Rotterdam, een van Holidayguru’s partners.

 

Check ook mijn andere topdeals!

 

[/row]

* Algemene Voorwaarden: Deze winactie wordt georganiseerd door UNIQ GmbH. De actie begint op 31 januari 2017 en eindigt op 13 februari 2018 om 23:59:59.  De winnaar wordt op Valentijnsdag bekend gemaakt. Door deel te nemen aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met het volgende:

  • De deelnemer abonneert gratis op de Holidayguru.nl whatsapp Nieuwsbrief, eigendom van UNIQ GmbH, Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland;
  • De opgegeven persoonlijke gegevens worden door bovengenoemd bedrijf verzameld en verwerkt;

De inschrijving op de nieuwsbrief kan op elk moment door middel van contact met UNIQ GmbH opgeheven worden door de pushberichten met STOP te beantwoorden. Onder alle actieve nieuwsbriefabonnees wordt de winnaar gekozen en per whatsapp benaderd. De hoofdprijs is, afhankelijk van de beschikbaarheid, in te wisselen op een door Mainport vastgelegde reisperiode. Een contante betaling of inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Winnaars onder de 18 jaar kunnen de reis alleen onder begeleiding van een volwassene maken. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familie zijn uitgesloten van deelname.