Afgelopen: winactie Venetië tijdens de Carnavalsperiode

Doe mee en win een stedentrip naar Venetië!

Met deze winactie maak je kans op een stedentrip naar Venetië tijdens het Venetiaans carnaval. Win jij deze vliegtickets en hotelovernachtingen voor twee personen? Dan ga je heel bijzondere dagen tegemoet!

Tijdens het carnaval van Venetië wordt de overgang van winter naar lente gevierd. Het festival duurt maar liefst 12 dagen en vindt in 2018 plaats van 27 januari tot en met 13 februari. Voor het Venetiaans carnaval zetten de feestvierders traditioneel een masker op, zodat ze niet herkend worden en de sociale klasse er niet langer toe doet. Als je op straat loopt, lijkt het of je midden in een grote opera beland bent. De sfeer is magisch!

Wie weet vaar jij komend voorjaar onherkenbaar door de grachten van Venetië, of dans je op het bal in een van de palazzo’s! Toekijken kan natuurlijk ook. Een ding is zeker: Venetië is tijdens carnaval nog mooier dan de rest van het jaar.

De Basilica di Santa Maria della Salute in Venetie

Zo win je een stedentrip naar Venetië

Meedoen aan deze actie is super makkelijk: je doet automatisch mee als je je inschrijft voor onze WhatsApp Service. Met een beetje geluk, kun je je op een reis naar Venetië verheugen! De reisperiode valt ergens tussen 27 januari en 13 februari 2018. Het verblijf is alleen mogelijk in deze vastgestelde periode. Als je wint, dien je de prijs binnen vijf dagen te verzilveren. De winnaar wordt per persoonlijk Whatsapp bericht gecontacteerd. Ik duim voor je – veel succes!

Dit zit bij de reis inbegrepen:

  • Drie gratis overnachtingen in een 3*hotel met goede beoordeling
  • De vlucht van en naar Venetië vanaf Eindhoven of Amsterdam
  • Inclusief ontbijt
  • Je kunt deelnemen van 6 tot en met 20 november 2017.

 

Hoe te registereren voor mijn winactie:

  • Klik op de groene “WhatsApp” knop hier links
  • Voeg het nummer wat je ziet toe aan je contacten
  • Stuur me een Whatsapp bericht met het woord “START”
  • Je kunt de service op elk moment stoppen door “STOP” te sturen naar hetzelfde nummer

In samenwerking met Bebsy.nl

Deze winactie wordt aangeboden in samenwerking met Bebsy.nl, een van Holidayguru’s partnersites. Schrijf je in voor hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van hun beste deals.

Check ook mijn andere topdeals!

 

[/row]

* Algemene Voorwaarden: Deze winactie wordt georganiseerd door UNIQ GmbH. Het begint op 6 november 2017 en eindigt op 20 november 2017 om 23:59:59. Door deel te nemen aan deze winactie gaat de deelnemer akkoord met het volgende:

  • De deelnemer abonneert gratis op de Holidayguru.nl whatsapp Nieuwsbrief, eigendom van UNIQ GmbH, Rhenus Platz 2, 59439 Holzwickede, Duitsland;
  • De opgegeven persoonlijke gegevens worden door bovengenoemd bedrijf verzameld en verwerkt;

De inschrijving op de nieuwsbrief kan op elk moment door middel van contact met UNIQ GmbH opgeheven worden door de pushberichten met STOP te beantwoorden. Onder alle actieve nieuwsbriefabonnees wordt de winnaar gekozen en per whatsapp benaderd. De hoofdprijs is, afhankelijk van de beschikbaarheid, in te wisselen tussen 27-01-2018 en 13-02-2018. Een contante betaling of een inwisseling van de prijs is niet mogelijk. Winnaars onder de 18 jaar kunnen de reis alleen onder begeleiding van een volwassene maken. Medewerkers van UNIQ GmbH en hun familie zijn uitgesloten van deelname.