FAQ over de App-Paaswinactie 2024

Onze Paaswinactie 2024 is afgelopen en de vier gelukkige winnaars zijn willekeurig getrokken. Alle vier de personen ontvangen een app-melding direct op hun mobiele telefoon en ontvangen kort na de loting van de wedstrijd hun persoonlijke reischeque van € 1.000 per e-mail.

Niet getreurd als je geen melding hebt ontvangen. De volgende Holidayguru-winactie komt er binnenkort aan!

Dit zijn de vier gelukkige winnaars. Gefeliciteerd!

 • Jessica E.
 • Manuela F.
 • Patricia v.d.V.
 • Ana R.

 

App-winactie– 4x €1000,- voor je volgende droomreis

Je kunt nu direct en eenvoudig deelnemen aan de huidige app-winactie, exclusief en alleen binnen de Holidayguru-app. Om het meedoen gemakkelijk te maken, hebben wij de belangrijkste stappen voor je samengevat.

Stapsgewijze instructies

  Stap 1: Download de Holidayguru-app.

  Stap 2: Registreer je eenmalig gratis bij Holidayguru of log in op je bestaande account.

  Stap 3: Klik op de deelnameknop.

  Stap 4: Door op de knop te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden voor deelname en gegevensbescherming van de app-winactie.

  Stap 5 – Guru-tip: Activeer meldingen in je gebruikersaccount – zo komt je erachter of je één van de gelukkige winnaars bent!

App paaswinactie

Zo worden de winnaars op de hoogte gebracht

De trekking van de winnaars is willekeurig en vindt willekeurig plaats.

De winnaars worden binnen de volgende zeven werkdagen bepaald, worden vervolgens individueel en persoonlijk schriftelijk op de hoogte gebracht door Holidayguru en moeten binnen 14 werkdagen na contact met hen contact opnemen met Holidayguru – anders vervalt de prijs.

FAQ – de meest gestelde vragen over de app-winactie

Hoe kan ik bepalen of mijn deelname succesvol was?

 • Als je op de knop ‘Nu meedoen’ hebt geklikt, zie je de volgende melding: ‘Je hebt al deelgenomen aan deze wedstrijd! Als je wint, wordt er via app-melding contact met je opgenomen.” Dit betekent dat je deelname succesvol was.

Ik heb de app gedownload en een gebruikersaccount aangemaakt, maar ik ontvang geen bevestigingsmail.

 • Door de grote belangstelling voor de winactie en het hoge aantal deelnames kunnen er vertragingen optreden bij het versturen van e-mails. In sommige gevallen kan de bevestigingsmail enkele minuten tot een werkdag later aankomen. Controleer je mailbox op een later tijdstip.

Ik ben ingeschreven, maar kan toch niet meedoen. Wat moet ik doen?

 • Heb je de registratie voltooid door na registratie op de bevestigingslink in de e-mail te klikken en jezelf te verifiëren? Als dit niet het geval is, kun je dit doen of een nieuwe registratielink laten toesturen.

Ik ben ingelogd, maar heb geen toegang tot de knop ‘Nu meedoen’. Wat kan ik doen?

 • Om succesvol deel te nemen aan de app-winactie, moet je de volgende gegevens verstrekken:
  • E-mailadres
  • Voornaam en achternaam
 • Daarnaast is deelname alleen succesvol als je akkoord gaat met de deelnamevoorwaarden.
 • Je ontvangt dan een bevestigingsmail in de inbox van je e-mailadres waarmee je bent geregistreerd in de Holidayguru-app. Valideer je deelname door op de bevestigingsknop te klikken.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wanneer hoor ik of ik gewonnen heb?

 • De winnaars worden binnen de volgende 7 werkdagen bepaald en worden vervolgens individueel en persoonlijk schriftelijk op de hoogte gebracht door Holidayguru.

Hoe worden de winnaars op de hoogte gebracht?

 • De winnaars worden schriftelijk op de hoogte gebracht via een app-melding van Holidayguru. Er wordt geen rechtstreeks contact opgenomen met de winnaars via sociale mediakanalen.
 • Tip van de guru’s: Activeer push-meldingen in je gebruikersaccount – zo weet je direct via app-meldingen of je één van de gelukkige winnaars bent!

Kunnen er extra reizigers, zoals kinderen, op de verlote reizen worden geboekt?

 • Bij elke prijs is een reisvoucher ter waarde van € 1000,- inbegrepen. De voucher kan worden ingewisseld voor elke pakketreis of hotelverblijf. Details zoals het aantal reizigers, de bestemmingen of de reisduur bepaal je zelf. Indien de boekingsprijs hoger is dan de waarde van de voucher, is dit verschil voor rekening van de winnaar.

Is de Holidayguru-winactie echt of gewoon nep?

Wij kunnen je 100% garanderen dat alles hier goed verloopt. De afgelopen jaren zijn er talloze reizen verloot en ondernomen. We weten dat er vaak zwarte schapen zijn, maar Holidayguru hoort daar absoluut niet bij.