Gesloten: My travel memories

 

Wat is jouw mooiste reisherinnering?

Wat was jouw mooiste reiservaring? Voelde jij de adrenaline door je aderen stromen tijdens een bungeejump in Nieuw-Zeeland, zwom je tussen kleurrijk koraal tijdens een middagje snorkelen in de Rode Zee in Egypte of keek je je ogen uit op Times Square in New York?

Nu de wereld weer langzaam open gaat voor reizen, kunnen we niet wachten om nieuwe reisherinneringen te maken. Daarom wil ik jouw unieke vakantiemomenten samen met jou vieren. Deel je mooiste reisherinnering en maak kans op een geweldige reis!

 

Win één maand gratis reizen met een 1e klas Interrail Global Pass voor twee personen t.w.v. €892

 

Deel je mooiste reisherinnering en maak kans op deze toffe prijs. Hieronder leg ik je uit hoe je meedoet. Ik kijk uit naar je inzending!

 

Sieh dir diesen Beitrag auf Instagram an

 

Ein Beitrag geteilt von Holidayguru (@holidaygurunl)

De winnaar is bepaald!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Holidayguru (@holidaygurunl)

De reisherinnering van @fabienneclemence is een reis naar de prachtige Seychellen! Haar mooiste reisherinnering leverde de meeste likes op in de stemronde en zij heeft hiermee de winactie gewonnen. Gefeliciteerd!

 

 

Zo doe je mee aan de winactie

Vertel over je mooiste reiservaring en deel deze op Instagram in je feed of als reel. Je mag foto’s plaatsen met een tekst, maar ook een video delen waarin je vertelt waarom deze reisherinnering jou zo in bijgebleven.

Gurutip: Als je een voice-over aan je video’s wilt toevoegen, kun je de Inshot-app gebruiken.

 

De actie loopt tot en met 2 juni 2021, waarna de vier meest bijzondere foto’s en/of video’s worden geselecteerd. Deze komen op vrijdag 4 juni op mijn Instagram feed te staan, waar door middel van likes de winnaar wordt bepaald.

Zo doe je mee:

 • Maak een foto, video of reel van je mooiste reisherinnering en deel deze via Instagram Stories of op je Instagram feed
 • Tag @holidaygurunl en @interraileu in je bericht en gebruik de hashtags #mijnreisherinnering #guruontour
 • Beschrijf kort wat de herinnering/ervaring zo bijzonder maakt voor jou. Dit mag in de video of door middel van een caption bij je foto of video.
 • Belangrijk: om mee te kunnen doen moet je account op openbaar staan, anders is je story of post niet zichtbaar.

Dit kun je winnen

Door jouw mooiste reisherinnering te delen op Instagram maak je kans op twee 1e klas tickets van Interrail. Met deze tickets reis je in één maand zeven dagen door heel Europa. In de 1e klas geniet je van bredere zitplaatsen, cateringservice, Wi-Fi en minder drukte in de trein. Met de Interrail Global Pass reis je flexibel door 33 Europese landen. Shoppen in Londen, pizza eten in Italië of het noorderlicht bekijken in Noorwegen, met deze pas kan het allemaal! Wil je alvast dromen over hoe je de prijs kunt inzetten? Lees dan mijn tips over een reizen met Interrail.

De laatste inzendingen

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door carola buitelaar (@buitelaarcarola)


 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mel (@mel_h__)


 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door frann + analog (@frannalog)


 

Voorwaarden voor deelname aan de Holidayguru My Travel Memories Wedstrijd 2021

De Holidayguru My Travel Memories Wedstrijd wordt georganiseerd door Holidayguru BV, Kaap Hoorndreef 66, 3563AW Utrecht, (hierna “Holidayguru”). Deelname vindt uitsluitend plaats onder de hieronder vermelde voorwaarden. Met deelname aan de wedstrijd wordt nadrukkelijk akkoord gegaan met deze voorwaarden voor deelname. Door een openbare story of post met de hashtags #mijnreisherinnering en #guruontour te plaatsen op Instagram en het @holidaygurunl en @Interraileu Instagramaccount te taggen, accepteren de deelnemers de voorwaarden voor deelname. Holidayguru maakt deelname aan de wedstrijd mogelijk – de deelnemer is zich daarvan bewust en begrijpt dat hij/zij daarom zijn/haar gegevens moet verstrekken om de prijs in ontvangst te nemen.

Gerechtigd om deel te nemen zijn alle natuurlijke personen die

  • Vrijwillig deelnemen
  • Een (openbaar) Instagram-account hebben
  • Ouder zijn dan 18 jaar
  • De hierboven beschreven aanmeldingsvoorwaarden toepassen
  • De deelnamevoorwaarden hebben aanvaard door het indienen van een bericht met de hastags #mijnreisherinnering en #guruontour en het taggen van @holidaygurunl en @interraileu.
  • Een openbaar Instagram-profiel hebben. Bij de uiteindelijke uitreiking van de prijs wordt geen rekening gehouden met berichten van profielen die op privé staan, aangezien de mogelijkheid tot contact niet is gegarandeerd.

Verloop van de wedstrijd

De My Travel Memories Wedstrijd 2021 vindt plaats van 19 mei 2021 12:00:00 uur tot en met 2 juni 2021, 23:59:59 uur. Onder alle deelnemers zal één hoofdprijs worden verloot. Alleen de deelnemers die binnen de gestelde termijn deelnemen aan de wedstrijd hebben recht om kans te maken op deze prijs. De inzendingen kunnen door Holidayguru.nl worden gebruikt voor het maken van een compilatie en het opstellen van een community bucketlist. Door deelname geeft de deelnemer toestemming om zijn of haar content hiervoor in te zetten.

Begunstigden

Alleen de deelnemers die binnen de wedstrijdperiode actief deelnemen aan de wedstrijd komen in aanmerking om te winnen.

De volgende prijs wordt verloot:

 • Prijs – Eén maand gratis reizen met een 1e klas Interrail 7 day in one month Global Pass voor twee personen t.w.v. €892

Verloting en aankondiging

Het Holidayguru-team selecteert de vier beste inzendingen. Deze zullen na afloop van de deelnamefase opnieuw worden gepresenteerd aan de Holidayguru community op Instagram. De Holidayguru community heeft dan de mogelijkheid om middels een opmerking te stemmen op hun favoriete inzending.

Vervolgens worden de likes geteld. De inzending met de meeste stemmen wint de prijs. Wanneer de prijs niet uitgereikt kan worden, zullen de posts met hetzelfde aantal reacties via een enquête opnieuw worden gevraagd om te stemmen in een verhaal op Instagram. De winnaar wordt vervolgens gecontacteerd via Instagram vanuit het account @holidaygurunl.

De wedstrijd vindt exclusief plaats op het Instagram-kanaal van Holidayguru.nl @holidaygurunl.

Medewerkers van Holidayguru en hun familieleden zijn uitgesloten van deelname. In geval van overtreding van deze deelnamevoorwaarden behoudt Holidayguru zich het recht voor om mensen uit te sluiten van de wedstrijd. Holidayguru behoudt zich het recht voor om de wedstrijd op elk moment en zonder opgaaf van redenen te beëindigen.

Wijzigingen in de algemene gegevensbescherming met betrekking tot de Holidayguru My Travel Memories Wedstrijd 2021

Doel van het verwerken van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens die in verband met deze wedstrijd worden verstrekt, mogen door Holidayguru BV alleen worden gebruikt voor het uitvoeren van de wedstrijd, voor mogelijke prijsverwerkingen en voor klantenbinding doeleinden, in overeenstemming met de voorschriften voor gegevensbescherming. De verzamelde en verwerkte gegevens van de winnaar worden door Holidayguru verwijderd als ze niet langer nodig zijn voor de afhandeling van de wedstrijd, maar uiterlijk na het einde van de wettelijke bewaartermijn met het oog op de uitvoering van het contract.

Wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens 

De basis voor het verzamelen en verwerken van persoonsgegevens wordt enerzijds gevormd door artikel 6, lid 1,. a) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Deelnemers aan de wedstrijd gaan akkoord om deel te nemen en hebben de nodige informatie ontvangen. Deelname aan de winactie is vrijwillig. Door mee te doen aan de Holidayguru My Travel Memories Wedstrijd 2021, gaat de deelnemer ermee akkoord dat:

  • Zijn of haar gegevens door Holidayguru BV worden verwerkt voor de uitvoering van de wedstrijd en eventuele winsten
  • Zijn of haar gegevens worden verwerkt voor klantloyaliteitsdoeleinden
  • Uw gegevens worden door Holidaygure BV verwerkt voor de uitvoering van de wedstrijd en eventuele winsten.
  • uw gegevens worden verwerkt voor klantloyaliteitsdoeleinden.

Bovendien vormt artikel 6, lid 1,. b) van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ook de rechtsgrondslag, aangezien de gegevens die vereist zijn voordat het contract wordt gesloten, moeten verwerkt worden om de prijs in het geval van een overwinning te kunnen toekennen. De winnaar ontvangen dan zijn prijs van Holidayguru BV en kunnen deze vervolgens inzetten.

Bovendien zal Holidayguru, op basis van haar rechtmatige belang, overeenkomstig artikel 6, lid 1, onder f), van de EU-DSGVO, haar bestaande klantgegevens verrijken met de informatie over de deelname aan de wedstrijd voor marketingdoeleinden.

Type persoonlijke gegevens

Holidayguru verwerkt de gegevens die in verband met deze wedstrijd worden vergaard. De verwerkte gegevens zijn afhankelijk van de dienst die werd gebruikt op het moment van deelname aan de wedstrijd en kunnen het volgende omvatten:

 • Accountnaam Instagram
 • Ingezonden foto’s/video-opnames

De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor het correct zijn van alle verstrekte contactgegevens. Als de prijs van de winactie niet kan worden verdeeld vanwege onjuiste gegevens, verliest de deelnemer zijn recht op de prijs.

Deze actie staat op geen enkele manier in verbinding met Instagram en wordt op geen enkele manier gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Instagram. De ontvanger van de door de deelnemers verstrekte informatie is niet Instagram, maar de persoon die verantwoordelijk is voor deze pagina. De informatie die door de deelnemers wordt verstrekt, wordt alleen voor deze wedstrijd gebruikt.

Opslag van persoonlijke gegevens

De gegevens die nodig zijn om de prijzen te verwerken en toe te kennen, worden door Holidayguru opgeslagen voor de wettelijke opslagperiode en worden vervolgens verwijderd.

De deelnemer is ten alle tijden vrij om de toestemming voor de verwerking van de gegevens in te trekken. Daarbij herroept de deelnemer ook zijn deelname aan de prijstrekkingen. Raadpleeg onze regels voor gegevensbescherming voor meer informatie.

// 10.05.2021