Raad het land en win een vakantie

Doe nu mee en win een vakantie t.w.v. €1000

We moeten nog heel even geduld hebben, maar het ziet er naar uit dat we deze zomer weer op vakantie mogen! De grote vraag: waar mogen we heen? Op dit moment geldt vanuit de Nederlandse overheid voor de hele wereld nog een negatief reisadvies, maar dat verandert binnenkort.

Raad nu welk land als eerste een positief reisadvies krijgt en wie weet ga jij deze zomer gratis op vakantie naar deze bestemming. Onder alle goede antwoorden verloot ik een vakantie t.w.v. €1000 naar het eerste land dat een positief reisadvies krijgt.

Zo doe je mee:

Deze winactie is inmiddels voorbij.

 

Check hier mijn nieuwste zonvakantie deals

*Bekijk de algemene voorwaarden hier.

**Holidayguru wil met deze winactie het aantal aanmeldingen voor de nieuwsbrief en de naamsbekendheid van Holidayguru vergroten. Je kunt daarom alleen deelnemen wanneer je toestemming geeft om e-mails te ontvangen van Holidayguru. Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven.

Om de week ontvang je de beste deals direct in je mailbox + een flinke dosis reisinspiratie. Van een weekendje uitwaaien op Texel of Scheveningen tot een last minute naar Mallorca; meld je snel aan en zorg dat je nooit meer een scherpe deal mist!