Vakantie aanbiedingen

Reizen voor spotprijzen - de beste vakantie aanbiedingen vind je op Holidayguru.nl!

Vakantie aanbiedingen

De beste vakantie aanbiedingen

[netmatch_searchbar default-region-id="" default-country-id="" default-destination-name=""] De perfecte vakantie aanbieding vinden is nog een hele klus, waar we je graag bij helpen! Dagelijks bekijkt het team van Holidayguru alle bekende vakantie aanbieders, om voor jou de mooiste reizen voor de beste prijzen te vinden. Onze ervaren reisexperts weten precies wat een zonvakantie, stedentrip of last minute kost, zodat je hier alleen de beste vakantie aanbiedingen van bijvoorbeeld TUI, Corendon en Vakantiediscounter treft. Alle reizen op deze pagina bestaan uit een vlucht plus hotel. Vaak is ook de transfer al inbegrepen. Weet je al waar je heen wilt? Bekijk dan de beste vakantie aanbiedingen per bestemming.

De voordelen van een pakketreis

Het boeken van een losse vlucht en accommodatie zorgen ervoor dat je een reis helemaal aan jouw wensen kunt aanpassen, maar wist je dat je met een pakketreis beter verzekerd bent? Mocht de reisorganisatie failliet gaan, bijvoorbeeld door een aanhoudende pandemie, dan krijg je sowieso je geld terug dankzij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Ben je al op reis, dan wordt je ook weer teruggehaald. Daarnaast heeft een pakketreis als voordelen dat je 1 aanspreekpunt hebt en niet steeds weer je gegevens hoeft in te vullen tijdens het boeken van losse onderdelen.

Last minute vakantie aanbiedingen

Last minutes ontstaan doordat de reisorganisaties het aantal ingekochte plaatsen in vliegtuigen en het vooraf vastgelegde aantal hotelkamers allemaal willen opvullen. Stel dus dat er twee weken voor de vertrekdatum nog lege plaatsen zijn, en de touroperator is bang die niet meer op tijd gevuld te krijgen, dan kan er voor gekozen worden om de prijs wat omlaag te halen in de hoop dat mensen toch nog besluiten te boeken. Uiteindelijk heeft de reisorganisatie de plaatsen liever gevuld tegen een kleinere prijs dan helemaal niet gevuld. Voor jou als klant kan dit dus goed uitpakken, en zo kun je een voordelige vakantie aanbieding scoren! Nadeel van een last minute is natuurlijk dat je tot kort voor je vakantie onzeker bent over waar je heen zult gaan, plus het aanbod aan vakanties neemt af. Een last minute vakantie is dus net iets meer voor de waaghalzen. Wil je binnen nu en zes weken op vakantie? Dan is het belangrijk om flexibiliteit in te bouwen. Het is wel mogelijk een goedkope last minute aanbieding te boeken, maar meestal niet als je een heel specifieke bestemming, reisdatum en luchthaven van vertrek in gedachten heb. Laat je dus verrassen door het aanwezige aanbod, en als er vandaag niets is, dan kom je morgen gewoon nog een keer! Zeker in mei en jullie zijn er geweldige last minute aanbiedingen te vinden, waardoor je voor minder dan €500 per persoon een week op zonvakantie kunt.

Geld besparen door all inclusive te boeken

All inclusive aanbiedingen kosten op het eerste gezicht meer dan pakketreizen met alleen vlucht en hotel, maar als je op zoek bent naar een strandvakantie kun je aan het eind van je vakantie zomaar goedkoper uit zijn met een all inclusive vakantie inclusief ontbijt, lunch, diner en drankjes.

Wat is inbegrepen in de verschillende verzorgingstypes?

  • Logies = geen eten of drinken inbegrepen
  • Logies met ontbijt = enkel ontbijt
  • Halfpension = ontbijt en diner
  • Volpension = ontbijt, lunch(pakket) en diner
  • All inclusive = ontbijt, lunch, diner, (non) -alcoholische dranken, enkele extra snacks, hapjes, faciliteiten, activiteiten
  • Ultra all inclusive = alle maaltijden, faciliteiten, activiteiten, drankjes, etc.
Zoals je ziet zitten er dus flink wat verschillen in het type verzorging en dat zie je dan ook terug in de prijs die je betaalt voor je vakantie. All inclusive vakanties zijn bijvoorbeeld populair, omdat je nooit zelf hoeft te koken of op zoek hoeft te gaan naar een goed restaurant op je vakantiebestemming. Belangrijkste reden voor veel mensen is dat je tijdens je vakantie zo nooit voor dure verrassingen komt te staan. Je betaalt één prijs aan het begin van je vakantie en vervolgens hoef je op vakantie niet meer aan geld te denken: ideaal!

Stedentrips

Naast zonvakanties zijn er nog veel meer soorten reizen waarbij je een goedkope vakantie kunt boeken. Stedentrips zijn erg geliefd in de lente en de herfst. Dankzij de alom aanwezig voordelige vliegtickets hoeft een stedentrip helemaal niet duur te zijn. Ook als single reis en verrassingsreis zijn stedentrips een aanrader.

Vakantie aanbiedingen in de buurt

Nederland is zo mooi! Het zou zonde zijn om niet af en toe een weekendje weg in een vakantiehuis of hotel in Nederland te boeken. Vooral de bijzondere overnachtingen in tiny houses, boomhutten, huisjes met hottub zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Omdat op deze pagina voor vakantie aanbiedingen alleen deals voor vlucht + hotel staan, vind je hier alle vakantie aanbiedingen in Nederland, van weekendjes aan zee tot stedentrips in de mooiste steden van Nederland.

Hoe kun je via Holidayguru een vakantie boeken?

Heb je een goede deal gevonden, klik dan op "Naar de deal" zodat je bij de verkopende reisaanbieder terecht komt. Je boekt namelijk niet bij Holidayguru zelf, maar bij bekende, betrouwbare reisaanbieders zoals TUI en Sunweb. Ons team gaat elke dag de websites van alle grote reisorganisaties af en verzamelt hun beste aanbiedingen vervolgens hier op de website. Dit zorgt ervoor dat jij niet zelf alle reisaanbieders af moet gaan om te kijken wat de beste reisaanbiedingen zijn.

Van welke reisaanbieders plaats ik aanbiedingen?

De deals zijn altijd afkomstig van gerenommeerde en betrouwbare reisorganisaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld TUI, Corendon en Vakantiediscounter. Op Holidayguru.nl hoef je dan ook nooit bang te zijn voor onbetrouwbare deals of addertjes onder het gras; enkel de beste deals voor de beste prijzen. Kijk gerust eens rond en heb je nog vragen, dan kun je altijd een persoonlijk bericht sturen via Facebook pagina of een e-mail sturen naar hallo@holidayguru.nl.