Hé avonturier, deze week maak je kans op een midweek op camping  Tijdloos in Drenthe. Aan het Ermerstrand in Drenthe strijkt deze zomer een van de leukste campings van Nederland neer. Hier kun je onder meer suppen, een yogalesje (op het land of op het water!) of een mindfullness workshop volgen, waterskiën en nog veel meer! Of natuurlijk gewoon even helemaal niets doen, want daar is vakantie ook voor. De winnaar overnacht een midweek in een tent van het type ‘De Avonturier’, een tent met extra comfort.

Een voorproefje van Camping Tijdloos:

  • Dit kun je winnen:

    • Een midweek (4 nachten} voor 2 personen in een tent van het type ‘De Avonturier’
    • Waar? Camping Tijdloos in Drenthe
    • De prijs is in te wisselen voor een midweek (maandag-vrijdag) tijdens de periode van de tijdelijke camping: 10 juli – 17 augustus
  • Zo doe je mee

  • Wil jij dit wel winnen? Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief om mee te doen aan deze winactie!

*Bekijk de algemene voorwaarden hier.

**Holidayguru wil met deze winactie het aantal aanmeldingen voor de nieuwsbrief en de naamsbekendheid van Holidayguru vergroten. Je kunt daarom alleen deelnemen wanneer je toestemming geeft om e-mails te ontvangen van Holidayguru. Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven.

Elke week ontvang je de beste deals direct in je mailbox + een flinke dosis reisinspiratie. Van een weekendje uitwaaien op Texel of Scheveningen tot een last minute naar Mallorca; meld je snel aan en zorg dat je nooit meer een scherpe deal mist!